Ale!

Naisen elämänkaari -tehtäväkirja

Alkuperäinen hinta oli: 22,90 €.Nykyinen hinta on: 18,32 €. (sis. alv)

Tämä tehtäväkirja kutsuu tutkimaan oman elämäsi kultaista lankaa.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): naisenelamankaaritehtavakirja Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Naisen elämänkaari -tehtäväkirja

Millainen on sinun tarinasi?

Naisen elämänkaari -tehtäväkirja kutsuu tutkimaan oman elämäsi kultaista lankaa. Se auttaa havaitsemaan toistuvia tarinoita ja piirtämään hienovaraista elämänkaarta, joka paljastaa sallimuksen polun, oman elämäntehtäväsi. Kirja on kutsu jaettuun matkaan. Se rohkaisee kulkemaan omana ainutlaatuisena itsenä, kuitenkin kumuloituvan viisauden kannattelemana.

Naisen ikääntymiseen liittyviä tärkeitä muutoskohtia käsitellään kirjassa myyttien ja tarinoiden kautta. Tehtävät on suunniteltu valaisemaan nuoren naisen, aikuisen naisen ja vanhan naisen arkkityyppejä, jotka elävät rinnakkain jokaisessa naisessa. Eri ikäkaudet kantavat erilaisia kehitystehtäviä ja kasvun kohtia.

Naisen elämänkaari -tehtäväkirjan harjoitukset sisältävät muun muassa kirjoitustehtäviä, meditaatioharjoituksia ja omassa arjessa toteutettavia rituaaleja, joiden on tarkoitus tukea keskustelua ja jakamista ystävien kanssa, naisryhmissä tai perheissä.

Henkinen valmentaja Emilia Vasko-Kujala ja toimittaja Noora Lintukangas ovat kundaliinijoogan opettajakouluttajia. He tutkivat naisen ikääntymistä ja femiiniä energiaa vanhojen viisaustraditioiden pohjalta. Heiltä on ilmestynyt yhteistyönä myös kirja Nainen omassa voimassaan (Viisas Elämä, 2022).

Kirjan on kustantanut Viisas elämä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Naisen elämänkaari -tehtäväkirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...