5 yllättävää työkalua syvästi merkitykselliseen seksuaalisuuteen ja seksiin

Yksi isoista myyteistä on, että seksi ”tapahtuu ihan itsestään”. Ideaalitapauksessa näin voisi olla, mutta ikävä kyllä, alamme pienestä pitäen vastaanottamaan negatiivisia viestejä ja oppeja seksuaalisuudesta, nautinnosta ja kehostamme. Nämä muokkaavat meitä ja rajoittavat sitä, kuinka syvä yhteys meillä on seksuaalisuuteemme ja mitä annamme itsemme tuntea seksin aikana.

Jos haluat kokea upeaa ja nautinnollista seksiä sinun täytyy tietoisesti opetella uusia positiivisia keinoja, joilla voit vapauttaa, aktivoida, elävöittää koko seksuaalisen kapasiteettisi.

Mitä enemmän ”elät pääsi sisällä”, sitä vähemmän tunnet ja aistit kehossasi. Usein kehoon kohdistuvat ajatuksemme ovat kriittisiä. Olemme oppineet vahvasti kontrolloimaan kehoamme, sitä miten liikumme ja miltä se näyttää. Mahdollisuudet suurimpaan keholliseen nautintoon lukkiutuvat – ne tajunnan räjäyttävät orgasmit ja upea seksi. Usein ajattelemme, että ”minun seksuaalisuuteni nyt vaan on tällaista”, emmekä ymmärrä, miten meidät on ohjelmoitu ja kuinka kontrolloitua seksuaalisuutemme on.

Sinun täytyy aktivoida syvemmät osat aivojasi, jotta voit saada hekumallisia seksikokemuksia. Kehomme tietää, miten nauttia, mutta olemme unohtaneet tämän sisäsyntyisen kyvyn, kun meistä on tullut äärimmäisen kontrolloivia mielen tasolla.

Nämä 5 työkalua ovat yksinkertaisia, mutta ne vapauttavat hienovaraisesti negatiivisia ehdollistumia. Pääset lempeästi purkamaan traumoja ja astumaan ulos itsesi tuomitsemisen ja negatiivisen ajattelun kehästä. Tämän myötä astut omaan voimaasi kaikilla muillakin elämän osa-alueilla.

Missä tahansa vaiheessa elämääsi oletkin menossa, nämä työkalut näyttävät sinulle, että sinä pystyt aktivoimaan seksuaalisia huippukokemuksia. Kaikilla on kyky kokea järisyttäviä orgasmeja ja eeppistä seksiä, mutta se vaatii, että olet valmis työskentelemään seksuaalisuutesi kanssa. Vapautuminen on matka ja prosessi, erittäin kiinnostava sellainen!

# 1 Mindfulness

Tietoisen havainnoin kautta saat enemmän yhteyttä kehosi tuntemuksiin. Olet läsnä kaikilla tasoilla: kehossa, tunteissa ja mielessä. Tämä muuttaa radikaalisti seksin kokemista.
Jos ajattelet tekemättömiä asioita, luot fantasioita tai kritisoit kehoasi, se vaikuttaa kokemukseesi, kuinka paljon nautintoa ja läheisyyttä tunnet toisen kanssa ja kuinka paljon rakastelu koskettaa sinua.

Kun tuot huomion aistimuksiisi ja kehosi tuntemuksiin, kontakti omaan kehoosi syvenee ja aktivoi suurimmat nautinnon kokemukset. Alat vapauttamaan aistillisia mysteereitä: Voit kokea villiä, vapaata ja syvästi merkityksellistä seksiä, joka koskettaa sinua syvälle ytimeesi asti. Se, mihin viet huomiosi, vahvistuu.

#2 Liike

Liike vapauttaa jumissa olevaa seksuaalista energiaa, edistää nautinnon kokemista ja antaa ilmaisun sille, mitä koet kehosi sisällä. Tämä voi tuntua itsestään selvältä, mutta usein liikekielemme on hyvin rutiininomaista tai hyvin kontrolloitua.

Opettele antamaan täysi lupa seksuaalisen energian ja nautinnon ilmaisulle liikkeen kautta. Sen sijaan, että ajattelet, mikä on nättiä, kilttiä, viehättävää tai seksikästä, anna itsesi ilmaista aidosti, ilman kontrollia. Kun keho on kontrolloimaton, se aukaisee portin voimakkaisiin seksuaalisen nautinnon tiloihin.

#3 Ääntely

Ilmaiset kehosi kokemuksia myös äänen kautta. Äänen avulla voit liikuttaa jämähtänyttä energiaa kehossasi, joka estää nautinnon tuntemusten kokemisen. Ääntely vapauttaa tunteita, joita olet painanut alas ja jotka vievät paljon energiaa ja huomiota. Ääni rentouttaa vagus -hermoa ja aktivoi parasympaattista hermostoa, mikä edistää rentoa ja nautinnollista seksikokemusta.

Äänenkäyttö vapauttaa alkukantaista seksuaalisuuttasi. Kun uskallat päästää ääntä, se saa koko kehosi energian värähtelemään ja tämä mahdollistaa koko kehon kattavan orgasmin ja nautinnon kokemisen. Pitkäkestoiset orgasmin ja ekstaasin kokemukset voimistuvat, kun käytät ääntäsi seksin aikana.

#4 Hengitys

Intohimon tuli tarvitsee happea. Hengitys on yksi kaikkein vahvimmista työkaluista, koska sillä on kyky hiljentää aivokuoren kontrolli. Syvä hengitys saa sinut tilaan, jossa tunnet herkemmin aistimuksesi. Tässä tilassa kehosi viisaus ja kyky parantua ottaa ohjat käsiinsä ja pääset vapauttamaan syvimpiä ehdollistumia ja tukoksia seksuaalisuutesi ympäriltä.

Erilaiset hengitystekniikat auttavat sinua myös rentoutumaan ja hidastamaan rytmiä. Hengitys herkistää kehosi, lisää yhteyttä itsesi ja kumppanisi kanssa. Se aktivoi syvän kiihottumisen tilan lisäten nautinnon kokemusta ja voi viedä sinut ekstaattisiin tiloihin.

#5 Energia

Viimeiseksi vielä tantrisen energia työskentelyn näkökulma: Jos olet kuullut puhuttavan tunteja kestävistä orgasmeista, siinä on kyse energiasta. Tai jos olet kuullut jonkun sydämen avautuneen ihmeellisellä tavalla seksin aikana, puhutaan sydänorgasmista ja energiasta. Tai kun rakastavaiset yhdistyvät rakastelun aikana niin syvästi, että he tuntuvat sulautuvan toisiinsa, puhutaan energiasta.

Sinä pystyt aktivoimaan energeettisen systeemisi ja voit vapauttaa sen jumiutuneesta tilasta. Energiatyöskentelyn kautta opit edistyneitä työkaluja, jotka avaavat portteja tantriseen kokonaisvaltaiseen ja nautinnolliseen seksuaalisuuteen.

Nämä työkalut ovat muuttaneet minun elämäni. Ne ovat vieneet minut kipeää tekevästä seksistä ja haluttomuudesta uskomattomiin nautinnon kokemuksiin, joita en edes osannut kuvitella. Sillä matkalla olen vieläkin, opettelemassa ja avautumassa kerros kerrokselta lisää. Tälle matkalle haluan myös rohkaista sinua.

Kuva: Pexels/ Cottonbro

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image