Kaipaatko muutosta, mutta et tiedä, mistä aloittaa? – Sinussakin kytee tämä voimavara, jonka voit sytyttää tuleen

Naisen halu on valtava muutosvoima. Puhun nyt kaikenlaisista haluista: materiaalisista, eroottisista, tavoitteistasi, unelmistasi. Mutta, meille on uskoteltu, että haluaminen on itsekästä, väärin, haluamme liikaa tai halumme eivät ole oikeanlaisia. Olemme oppineet miellyttämään ja myötäilemään muita tai sitten puskemme raivokkaasti eteenpäin emmekä ole yhteydessä todellisiin haluihimme.

Voimaa muutokseen

Tuli on intohimoa ja lämpöä. Ei ole mitään mitä se ei pystyisi muuttamaan. Tuli on halua, elinvoimaa, lisääntymistä, seksuaalisuutta, kunnianhimoa, luomista, lujuutta, päättäväisyyttä ja erottelukykyä. Tuli on voimaa: epätasapainossa se tuhoaa, tasapainossa se antaa elämää.

Se on intohimoista elinvoimaa, joka kulkee lävitsesi kuin sähkö kunhan turhat esteet on poistettu. Se on rohkeutta tulla näkyväksi, astua esiin halujesi kanssa, jakaa maailmalle omat visiosi, tehdä muutosta ja tehdä elämästäsi sellainen kuin sinä haluat. Olet valmis kohtaamaan mitkä tahansa eteesi tulevat haasteet. Se on kesyttämätön osa sinussa, joka ei kuulu kenellekään muulle.

Löydä halusi

Siihen, että löydät halusi, on kolme askelta: olet utelias halusi suhteen, hyväksyt halusi ja uskallat haluta. Kuulostaa aika yksinkertaiselta, mutta niin ei aina ole.

Välillä on vaikea erottaa, mitkä ovat todellisia halujamme ja mitkä ovat opittuja tai ulkopuolelta annettuja. Kun työskentelen naisten kanssa ja kysyn heiltä mitä he haluavat, he osaavat hyvin luetella kaiken mitä he eivät halua mutta ovat epävarmoja siitä, mitä he oikeasti haluavat. Halujen tukahduttaminen johtaa itsemme pienentämiseen, voimattomaan ja epätyydyttävään oloon sekä uhriutumiseen.

Tarve rakastaa

Uskon, että jokaisen halun sisällä on elintärkeä tarve rakkauteen, yhteyteen ja turvaan, oli halu kuinka materialistinen tahansa. Kun lähdet tutkimaan uteliaasti halujasi ja tarpeita niiden alla, kun rakastat innostavia, mehukkaita, hauskoja, hekumallisia halujasi, usko tai älä, lopulta ne johtavat sinut aitoon itseesi, jossa olet kokonainen, rakastat pyyteettömästi ja vilpittömästi.

Rohkeus sydämessäsi

Vaikka haluaisimme muutosta, siihen että päästämme irti tutusta ja turvallisista vaaditaan rohkeutta. Halujen seuraaminen voi tuoda isojakin mullistuksia elämään ja ihmissuhteisiin.
Toivotan sinulle rohkeutta kun sytytät sisäisen tulesi ja teet elämästäsi sellaista, jonka koet sydämessäsi oikeaksi sinulle.


Keski-ikäisen naisen voimasta, aistillisuudesta ja kukoistuksesta voit lukea lisää kirjastani Hehkuvan naisen voimavuodet. Kirjassa on myös inspiroivia käytännön harjoituksia. Löydät sen täältä.

 

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image