Kaipaatko muutosta elämääsi? Sytytä sisäinen tuli

Naisen halu on valtava muutosvoima. Puhun nyt kaikenlaisista haluista: materiaalisista, eroottisista, tavoitteistasi, unelmistasi. Mutta, meille on uskoteltu, että haluaminen on itsekästä, väärin, haluamme liikaa tai halumme eivät ole oikeanlaisia. Olemme oppineet miellyttämään ja myötäilemään muita tai sitten puskemme raivokkaasti eteenpäin emmekä ole yhteydessä todellisiin haluihimme.

Voimaa muutokseen

Tuli on intohimoa ja lämpöä. Ei ole mitään mitä se ei pystyisi muuttamaan. Tuli on halua, elinvoimaa, lisääntymistä, seksuaalisuutta, kunnianhimoa, luomista, lujuutta, päättäväisyyttä ja erottelukykyä. Tuli on voimaa: epätasapainossa se tuhoaa, tasapainossa se antaa elämää.

Se on intohimoista elinvoimaa, joka kulkee lävitsesi kuin sähkö kunhan turhat esteet on poistettu. Se on rohkeutta tulla näkyväksi, astua esiin halujesi kanssa, jakaa maailmalle omat visiosi, tehdä muutosta ja tehdä elämästäsi sellainen kuin sinä haluat. Olet valmis kohtaamaan mitkä tahansa eteesi tulevat haasteet. Se on kesyttämätön osa sinussa, joka ei kuulu kenellekään muulle.

Löydä halusi

Siihen, että löydät halusi, on kolme askelta: olet utelias halusi suhteen, hyväksyt halusi ja uskallat haluta. Kuulostaa aika yksinkertaiselta, mutta niin ei aina ole.

Välillä on vaikea erottaa, mitkä ovat todellisia halujamme ja mitkä ovat opittuja tai ulkopuolelta annettuja. Kun työskentelen naisten kanssa ja kysyn heiltä mitä he haluavat, he osaavat hyvin luetella kaiken mitä he eivät halua mutta ovat epävarmoja siitä, mitä he oikeasti haluavat. Halujen tukahduttaminen johtaa itsemme pienentämiseen, voimattomaan ja epätyydyttävään oloon sekä uhriutumiseen.

Tarve rakastaa

Uskon, että jokaisen halun sisällä on elintärkeä tarve rakkauteen, yhteyteen ja turvaan, oli halu kuinka materialistinen tahansa. Kun lähdet tutkimaan uteliaasti halujasi ja tarpeita niiden alla, kun rakastat innostavia, mehukkaita, hauskoja, hekumallisia halujasi, usko tai älä, lopulta ne johtavat sinut aitoon itseesi, jossa olet kokonainen, rakastat pyyteettömästi ja vilpittömästi.

Rohkeus sydämessäsi

Vaikka haluaisimme muutosta, siihen että päästämme irti tutusta ja turvallisista vaaditaan rohkeutta. Halujen seuraaminen voi tuoda isojakin mullistuksia elämään ja ihmissuhteisiin.
Toivotan sinulle rohkeutta kun sytytät sisäisen tulesi ja teet elämästäsi sellaista, jonka koet sydämessäsi oikeaksi sinulle.


Naisen voimasta, aistillisuudesta ja kukoistuksesta voit lukea lisää kirjastani Hehkuvan naisen salaisuuksia. Kirjassa on myös inspiroivia käytännön harjoituksia. Kirjan voit kuunnella äänikirjana esimerkiksi Storytelistä.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image