Elä elämääsi kuin se olisi lempikirjasi – Koskaan ei ole liian myöhäistä kirjoittaa uutta käännettä tai seikkailua tarinaasi


Jos elämäsi olisi kirja, millainen kirja se olisi? Kun selaat muistoissasi eletyn elämäsi sivuja, millaista tarinaa luet? Entä millaisen sivun kirjoitat siihen tänään?

Me kaikki kirjoitamme kirjaa joka päivä. Sitä, mikä kirjaan on jo kirjoitettu, ei voi enää muuttaa, mutta tämän päivän sivun me kirjoitamme omilla ajatuksillamme ja valinnoillamme.

Millaiset kirjat ja elokuvat inspiroivat sinua?

Olisiko sellainen kirja innostavaa luettavaa, jossa kaikki olisi alusta asti mennyt helposti ja vaivattomasti? Eivätkö juuri ne tarinat inspiroi meitä eniten, joissa on rohkeutta ja seikkailua? Särkymisiä ja voimaantumisia. Sellaiset tarinat, joissa on haasteita ja niiden läpi kantavana voimana jokin itseä suurempi merkitys.

Mitkä asiat ovat sinulle kaikkein merkityksellisimpiä?

Tarinat, joissa on haasteita ja vaikeita alkuja inspiroivat meitä. Ne muistuttavat meitä siitä, että oman pelkomme ja epäilystemme takana, meillä on kyky ja voima kohdata, sekä kääntää vastoinkäymisemme ja pelkomme voimaksi ja viisaudeksi; Tehdä portteja sinne, missä epäilys näkee muureja. Löytää polkuja sen lävitse, mitä pelko kutsuu mahdottomaksi ja tehdä haasteista mahdollisuuksia.

Me voimme elää elämäämme haikaillen hetkiin, joissa jätimme rohkeutta käyttämättä, tai niin, että se on seikkailu ja jonain päivänä selaamme muistojemme sivuja hymyillen ja silmät loistaen, kuin lukisimme upeinta koskaan lukemaamme kirjaa.

Me voimme tehdä valintoja, jotka tekevät elämästämme inspiroivaa ja täyttä. Koskaan ei ole liian myöhäistä kirjoittaa yllättävää käännettä, tai uutta seikkailua tarinaamme, sillä jokainen päivä on uusi tyhjä sivu elämän kirjassa.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image