Lempeyskirje itselle – ”Kunnioitan sitä elämää minussa, joka opettelee, havainnoi ja tuntee”

Rakas minä,

olen kulkenut pitkän matkan tähän. Matkallani on ollut myrskyjä, muureja, iloa ja rakkauttakin. Jokainen kokemukseni on mahdollistanut matkani tähän hetkeen – joskus ojanpohjien, joskus kiertoteiden kautta. Vaikka jälkeenpäin saattaisikin näyttää siltä, että jotkut asiat olisi voinut hoitaa paremminkin, olen aina kaikissa tilanteissa käyttänyt sen hetkisen parhaan tietoni, taitoni, uskallukseni, kokemukseni ja arviokykyni. Sen paremmin en olisi omalla polullani osannut toimia.

Nyt olen tässä. Mukanani on kaikki se, minkä olen kokenut. Tässä hetkessä on mahdollisuus katsoa mennyttä menneenä, oppipolkuna. On mahdollisuus katsoa tätä hetkeä tällaisena kuin tämä hetki on: nyt on näin. Tässä hetkessä on mahdollisuus katsoa tulevaisuuden mahdollisuuksia. Kaikki se, mitä valitsen tänään, vaikuttaa kaikkiin tuleviin huomisiin. Huomenna voin tehdä uuden valinnan. Koskaan ei ole liian myöhäistä, mutta aina paras hetki ottaa itseään kädestä ja kannustaa on tämä hetki.

Kun olen itseni puolella, olen elämän puolella. Kunnioitan sitä elämää minussa, joka opettelee, havainnoi ja tuntee. Tämä on ainoa elämäni tässä kehossa, ja siksi aion pitää huolta ennen kaikkea minusta. Sillä minä olen minulle kaikkein tärkein ihminen. Ilman minua ei olisi muita minulle. Ei olisi auringonnousua, ei pakkasenpuremaa nenää, ei sydänsurua, ei kesäyön uintia. Jokainen elämänkokemukseni virtaa lävitseni, ja olen kiitollinen itselleni jokaisesta hetkestä, jonka huomaan ja elän. Kiitos minä.

Olen ansainnut kaiken hyvän, ja siksi avaan sydämeni kaikelle elämän hyvyydelle.

Ikuisesti sinun,

minä

Kirje löytyy Sanna Wikströmin ja Reija Könösen kirjoittamasta Lempeyden kirjasta, joka pureutuu arkisiin kokemuksiin, jotka saavat meidät kuohahtamaan ja käyttäytymään toisin kuin haluaisimme. ​Lue lisää kirjasta TÄÄLTÄ.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image