5 syytä, miksi sinä olet niin mahtava – Siltä varalta, että unohdit

Ihmiset ovat unohtelevia olentoja. Unohtaminen ei ole rajoitettu vain menneeseen, eiliseen ja tulevaan. Meillä on myös taipumus unohtaa juuri tämä tässä nyt. Unohdamme voimamme, kykymme ja vapautemme. Unohdamme positiiviset, ihanat ja kauniit asiat.

Epäilyksen ja epätoivon keskellä, meidän tulisi muistaa nämä tärkeät ihanat asiat. Tässä lista sinussa, meissä kaikissa, piilevistä voimista, jotka tulisi palauttaa mieleen säännöllisesti!

1. Voima parantaa ja parantua

Kun fyysinen, emotionaalinen tai henkinen tasapainomme järkkyy, koemme monia oireita, kuten stressiä, ahdistusta, masennusta, motivaation puutetta sekä erilaisia fyysisiä oireita. Kaikki nämä tilat ovat yhteydessä toisiinsa. Emotionaaliset ongelmat ilmenevät fyysisinä oireina ja toisin päin. Joka tapauksessa, meillä on voima saavuttaa jälleen tasapaino – aina. Meillä on voima parantaa toisemme, ja mikä tärkeintä – voima parantaa itsemme. Kun kunnioitamme sitä, kuinka kaikki on kehossamme yhteydessä, voimme vaikuttaa fyysiseen kehoomme mielen voimalla (esim. meditaatio, rentoutus menetelmät) ja mieleemme fyysisen kehon voimalla (esim. liikunta, ravitsemus).

2. Valta valita ympäristömme

Ympäristömme on fyysinen ympäristömme, kuten koti, työpaikka, ja elinympäristö, mutta se on myös sosiaalinen ympäristömme, kuten ystävät, perhe, kollegat ja yhteisöt, joihin kuulumme. Ympäristömme terveys on siis yhteydessä myös omaan terveyteemme. Tällä tavalla emme koskaan ole täysin itsenäisiä olentoja.

Jos sallimme itsemme olla niin sanotusti ”myrkyllisessä” ympäristössä, se myrkyttää myös meidät, olimme siitä tietoisia tai emme. Tämä myrkyllinen ympäristö voi olla niin huonosti ilmastoitu toimisto, kuin myös negatiiviset ja tuomitsevat ihmiset ympärilläsi. Mikä tahansa tilanne onkaan, sinulla on valta valita ympäristösi tai muuttaa se sinulle edullisemmaksi. Sinun vain tulee olla tietoinen ympäristöstäsi eikä jäädä ympäristöön, joka haittaa terveyttäsi fyysisellä, psyykkisellä tai emotionaalisella tasolla.

3. Voima oppia ja inspiroitua

Sinulla on voima oppia uusia asioita, taitoja ja kykyjä, mikä avaa uusia mahdollisuuksia lukuisilla erilaisilla tavoilla. Oppiminen on voimakas väline irrottautua, jatkaa eteenpäin ja laajentaa mahdollisuuksia. Uuden oppimisella on myös muita tärkeitä puolia, jotka usein sivuutetaan: se edistää terveyttä ja lisää elinvoimaa, sekä mahdollistaa täyden potentiaalin saavuttamisen. Miksi? Sen lisäksi, että se luo uusia hermoyhteyksiä aivoissa, oppiminen luo jännitystä ja mahdollistaa inspiroitumisen – kaksi erittäin tärkeää asiaa, jotka edistävät onnellisuutta ja itsensä toteuttamista. Uuden oppiminen avaa mielen uusille mahdollisuuksille ja muuttaa näkökulmia. Uuden oppiminen saattaa vapauttaa vanhoista kaavoista, jotka ovat aikaisemmin pidätelleet ja rajoittaneet.

4. Rakkauden tunteminen

Kuinka katkera, petetty tai uupunut olosi onkaan elämästä, on yksi ihmeiden tekijä, joka on saatavillasi – rakkaus. Ei vain romantillisessa mielessä, vaan rakkaus sen kaikissa muodoissa: se energia ja innostus, jotka saavuttaa olemalla avoin elämälle ja muille ihmisille, hyväksymällä heidät ja olemalla sopusoinnussa elämän asioiden ja tapahtumien kanssa. Rakkaus parantaa ja voimaannuttaa sekä sen jakamisella, että sen vastaanottamisella. Biokemiasi on ilmeisen erilainen, kun päästät irti kaunoista ja teet tilaa rakkaudelle.

5. Voima unelmoida ja luoda

Meidän luova luontomme on todella uniikki ja vaikuttava! Kuulemme usein tuhoisasta luonnostamme mediassa, mutta juhlimme harvoin ihmisen älykkyyttä ja luovuutta. Meillä KAIKILLA on taipumus luovaan neurouteen, jota voimme käyttää hyödyksi. Ei välttämättä taiteen ja tieteen saralla, mutta esimerkiksi jokapäiväisiä ongelmia ratkaistaessa. Samalla se mahdollistaa uusia ideoita, jotka saavat meidät innostumaan elämästä ja tavoittelemaan unelmiamme. Ei mikään pikku juttu siis!

Lähde: http://themindunleashed.org

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image