Kun pelko ja huoli valtaavat mielen, näin voit palauttaa levollisen olon

Me olemme ihmisinä nisäkkäitä, joilla on biologiamme puolesta helposti aktivoituva uhkajärjestelmä, joka on ollut ja on selviytymisen kannalta elintärkeä. Uhkajärjestelmä on helposti ylivirittyvä ja sen ottaessa vallan, voi elämä alkaa tuntumaan pelkojen ja huolien täyteiseltä.

Onneksi voimme myös tietoisesti aktivoida turvajärjestelmäämme, joka auttaa löytämään levollisuutta ja turvaa vaikeiden tunteiden ja aikojen äärellä.

Videolla jaan harjoituksen jonka voi opetella tekemään itsekin. Harjoitus on hyvä mm. aktivoituneen tunnelukon työstämiseen kuin myös itsensä turvaamiseen vaikeiden tunteiden äärellä.


Kaipaatko tukea ja työkaluja tunnetyöskentelyyn? Eevin verkkokurssi tunnelukoista on nyt tarjouksessa 49€ (69€).

Lue lisää kurssin teemoista ja ilmoittaudu mukaan!

 

 

Sinä ihana ❤ Tasan 2 kuukautta jouluaattoon.  Saat ilmaisen toimituksen  (arvo 5,90€) verkkopuodin ostoksesta kun lisäät ostoskoriin  Lempeiden sanojen joulukalenterin . Etu aktivoituu koodilla JOULU24 ja on voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka.
Lempeiden sanojen joulukalenteri!
close-image
Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image