Onko intiimi yhteys rakkautta, rauhaa vai huumaavaa intohimoa?- 3 avainta aitoon läheisyyteen

Ihmissuhteessa ja seksissä voimme joskus olla yhteydessä toisen kanssa mielen tai sukuelinten tasolla, mutta autenttinen intiimiys ja läheisyys puuttuu.

Rauha, rakkaus, myötätunto ja yhteys ovat ominaisuuksia, joiden kanssa synnyimme. Mutta olemme menettäneet yhteyden niihin. Samalla yhteys on poikki itseen ja muihin.
Meillä kaikilla on traumoja johtuen lapsuuden kokemuksista ja yhteiskunnan rakenteesta. Hermostomme on epätasapainossa. Elämme selviytymisvaihteella.

Intiimi sana tulee latinasta ”intimus”, joka tarkoittaa ”sisällä”. Elävän ja terveen intiimin yhteyden löytäminen itsesi kanssa on tie nautinnollisiin intiimeihin kohtaamisiin myös muiden kanssa.

Intiimi kohtaaminen

Intiimi yhteys toisen kanssa tuntuu hyvältä ja haavoittuvaiselta, herkältä. Asetamme itsemme alttiiksi, näytämme sisimpämme. Se voi myös tuntua pelottavalta ja kiusalliselta, jos siihen ei ole tottunut. Tekee mieli juosta karkuun.

Kun löydämme yhteyden itsemme kanssa, löydämme sen myös toisten kanssa. Silloin Eros, luova seksuaalinen elinvoima, pääsee vapaasti virtaamaan. Nautimme myös seksuaalisuudestamme ja seksistä paljon syvemmällä tasolla. Tulinen intohimo pääsee leikittelemään herkkyyden kanssa.

Pääset avautumaan suurelle rakkaudelle, rauhalle, intohimolle ja ekstaasille, kun olet elävässä, intiimissä yhteydessä itsesi, luonnon ja muiden ihmisten kanssa.

Intiimit harjoitukset

Nämä kolme harjoitusta auttavat sinua kehittämään syvempää kehotietoisuutta ja itsemyötätuntoa, jotka ovat avaintekijöitä intiimiin yhteyteen.

  1. Varaa 5 päivän ajan ainakin 10min, jolloin koskettelet itseäsi alastomana ja suljetuin silmin. Tunne ja aisti sormiesi ja käsiesi kosketus ihollasi joka puolella kehoa. Koskettele, sivele, hiero itseäsi nautinnollisella ja sensuaalisella tavalla. Sinun ei tarvitse kiihottua, eikä kosketuksen tarvitse olla seksuaalista. Toki, jos kiihotut, sitä ei tarvitse estellä. Antaudu sille, mikä on totta sinulle.
  2. Toinen tärkeä harjoitus on mielellesi. Sinä lopetat päänsisäisen negatiivisen puheen, joka kohdistuu sinuun itseesi. Joka kerta kun huomaat arvostelevasi itseäsi tai tekemisiäsi negatiivisesti tai tuomitsevasti, sitoudu siihen, että lopetat sen ja pyydät itseltäsi anteeksi.
  3. Jos huomaat vältteleväsi intiimejä kohtaamisia ja tunteita tai jos takerrut liikaa toiseen, palaa takaisin omaan ytimeesi ja kohtaa toinen sieltä. Et juokse karkuun, takerru tai tee jotain, mikä kääntää huomiosi tai ajatuksesi pois. Kannustat itseäsi ottamaan sen riskin, että näytät itsesi, kaikki ne ikävät, mukavat, häpeälliset, pelokkaat ja rakkautta kaipaavat puolesi. Huomaat, että nämä ovat tilaisuuksia kasvuun, kun löydät ihmisiä, jotka ovat valmiita tekemään saman.

Kuva: Maria Kalmi Photography

Kiningatar O – verkkokurssini alkaa maanantaina 24.10. Lisätiedot täältä.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
Saat -30% alennuksen korttipakoista etukoodilla KORTIT30 
PUOTIIN
close-image