Miten nautinto voi muuttaa elämäsi? – 3 syytä antautua nautinnolle

Entinen miesystäväni tokaisi minulle puolihumoristisesti: ”Mitä sinä siellä somessa pyörit jauhamassa siitä seksistä. Tule pois sieltä!”  Hän oli varmasti jollain tapaa huolissaan siitä, että ”olen menossa liian pitkälle” tai että työni on pinnallista ja noloa.  Minä taas näen, että nyt on nautinnon vallankumouksen aika.

Nautinnon vallankumous

Kun katsomme vallan ja rahan rakenteita, valta on selvästi vielä miehillä, vaikka tasa-arvoa on jo saavutettu. Naiset ja muut sukupuolet ovat olleet vuosituhansia syrjässä.

Dalai Lama on sanonut, että länsimaalainen nainen pelastaa maailman. Kun olemme saavuttaneet äänioikeuden, hyvän koulutuksen ja taloudellisen itsemäärämisoikeuden, mitkä ovat seuraavat askeleet maailmassa, josta on tullut globaali yhteisö? Ja miten löydämme todellisen feminiinisen voimamme meille opetetun vallankäytön mallin ulkopuolelta, jotta voimme tarttua haasteisiin?

Sisäinen voima

Feminiininen voimamme lähtee nousemaan nautinnon ja seksuaalisuuden energiasta. Se on meidän alkuperäinen elinvoimamme.

Meille naisille on iskostettu vahvasti ajatuksia siitä, että emme ole riittäviä, että meissä on jotain vikaa sekä sisäisesti ja ulkoisesti. Naisen kehoa ja seksuaalisuutta on kontrolloitu hurjilla tavoilla. Naisia on tuhottu, tapettu, poltettu seksuaalisen aktiivisuuden ja ilmaisun takia tai heidät on työnnetty yhteiskunnan ulkopuolelle.

Tukahdutettu seksuaalisuus turruttaa meidät tai se ottaa kaikenlaisia vääristyneitä muotoja. Se voi näkyä masennuksena, itsensä vähättelemisenä ja pienentämisenä tai itseen kohdistuvana tuhoisana käyttäytymisenä, joskus ulospäin suuntautuvina aggressiivisina tekoina. Se voi myös näkyä kehollisina ”naisten vaivoina”.

Traumasta kukoistukseen

Me kannamme traumoja, jotka ovat tulleet toistuvista hylkäämisistä, huomiotta jättämisestä, rajojen ylityksistä tai henkeä uhkaavasta kaltoinkohtelusta. Myös arkipäiväinen jatkuva stressi voi saada hermostomme ja kehomme jatkuvaan jännitystilaan ja tunnottomaksi.

Meillä on uskomuksia perintönä kulttuuristamme tai sukulinjasta, että ”kärsimys kaunistaa, on ylevää” tai että ”meidän täytyy ansaita asiat kärsimyksen kautta”.

Kun haluamme katkaista nämä vanhat kahleet ja lähdemme purkamaan stressiä, traumoja ja vääriä uskomuksia systeemistämme, meidän täytyy tuoda tietoisesti tilalle turvaa, nautintoa ja hyvää oloa.

Jotta opimme lähtökohtaisesti elämään hyvänolon ja kukoistuksen tilassa, me tarvitsemme kehollista nautintoharjoittelua. Ohjelmoimme nautinnon avulla uudelleen hermostomme, aivomme, mielemme ja kehomme toiminnot.

Nautinnon aika

Ne ihmiset, sukupuolesta riippumatta, jotka astuvat sisäiseen voimaansa ja kunnioittavat myös feminiinistä energiaansa, ovat uuden aikakauden kätilöitä.

Kolme syytä antautua sensuaaliselle ja seksuaaliselle nautinnollesi:

  1. Pääset kiinni oman voimasi ytimeen.
  2. Uudelleenohjelmoit itsesi pois traumoista, stressistä ja vääristä uskomuksista.
  3. Elät kukoistavaa elämää täydessä potentiaalissasi ja olet valmis rakentamaan parempaa maailmaa meille kaikille.

Toivottavasti näiden ajatusten jälkeen, nautinto ei ole enää pinnallinen asia, vaan kutsuva tie kukoistukseen.

Kuva: Unsplash / Ava Sol


Kurkkaa Kirstin uutuuskirja:

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image