Sinun sanoissasi on voimaa – 5 tapaa, joilla kirjoittaminen voi helpottaa oloa

Kirjoittamisen voima voi olla todella suuri – vaikka et omasta mielestäsi edes osaisi kirjoittaa. Tässä 5 esimerkkiä siitä, miten kirjoittaminen voi auttaa jaksamaan ja voimaan paremmin.

1. Kun ajatuksia ja tunteita pukee sanoiksi paperille, niiden pyörinä ja hyörinä helpottaa. Kirjoittaminen voi olla keino järjestellä omaa päätä ja ajatuksia – ja se rauhoittaa.

2. Kirjoittamalla voi ottaa etäisyyttä vaikeisiinkin asioihin. Etäisyys puolestaan auttaa suhtautumaan rauhallisemmin ja katsomaan asioita uudenlaisesta kulmasta. Saattaa jopa tuntua siltä, että voimakkaat tunteet tai kokemukset eivät enää murskaa alleen.

3. Kirjoittaminen voi auttaa tyhjentämään mielestä häiritseviä ajatuksia, jotka vievät kaiken huomion ja estävät keskittymästä muuhun.

4. Kirjoittaminen voi auttaa selvittämään, miksi minusta tuntuu tältä tai mitä oikeastaan haluaisin elämässäni tehdä.

5. Kun kirjoitat itsellesi, ei pilkuilla, yhdyssanoilla, lukihäiriöllä tai kenenkään muun mielipiteellä ole mitään merkitystä. Tärkeää on vain se, miten oma tekstisi vaikuttaa sinuun.

Kirjoittaessa anna tekstin tulla vapaasti mitään sensuroimatta tai liikaa miettimättä. Älä siis murehdi oikeinkirjoitusta tai käsialaa. Muistathan, että kirjoitat vain itseäsi varten.

Tärkeintä ei ole se, miten paljon tai miten hyvin kirjoitat vaan se, mikä on sinulle totta tässä hetkessä. Lue lopuksi, mitä olet kirjoittanut ja halutessasi poimi sieltä itsellesi tärkeimmät asiat lauseella tai parilla.


Susanna Jussilan Sielun sopukoita -kirjoituskorteista löydät 45 kirjoitusharjoitusta ja Sielun sopukoita -runoa, jotka kannustavat käsittelemään tunteita ja ajatuksia kirjoittamalla, vahvistavat itsemyötätuntoa, itsetuntemusta ja oman tarinasi voimaa tai auttavat avaamaan luovuuden lukkoja. PS. Kortit ovat puodissa OSTA 3 – MAKSA 2 -tarjouksessa 30.6. asti.

 

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image