Hetki itselle – Rauhoittava äänipalvelu

Mikäli olet jo äänipalvelun tilaaja, voit kirjautua tästä:

Kaipaatko apua rauhoittumiseen ja rentoutumiseen? Tarvitsetko apua nukahtamiseen? Haluatko oppia käsittelemään hankalia tunteita? Kaipaatko apua keskittymiseen ja ajatusten harhailemiseen? Haluatko lisätä positiivista virettä? 

Hidasta elämää -median rauhoittava Hetki itselle -äänipalvelu on luotu rakkaudella kaikille unettomille, levottomille, huolestuneille, stressaantuneille, kiireisille, ahdistuneille, tunteiden kanssa kamppaileville sekä levollisuutta, keveyttä, rentoutusta ja rauhoittumista kaipaaville. 

Suomenkielinen rauhoittava äänipalvelu sisältää yli 100 meditaatioharjoitusta. Äänipalvelu on tilauspohjainen eli se jatkuu ensimmäisen kuukauden jälkeen automaattisesti. Voit halutessasi peruuttaa palvelun, jolloin tilaus katkeaa seuraavan kuukauden alusta. Ohjeet löydät palvelun info-osiosta kun olet kirjautuneena palveluun.

Palvelu on tehty toimimaan puhelimella ja tietokoneella nettiselaimessa, joten voit käyttää sitä eri laitteilla ilman sovelluksia tai asennuksia!

Huom! Tilauspohjaisen palvelun voit ottaa käyttöösi maksukortilla (debit tai credit).

Hetki itselle -äänipalvelun meditaatioharjoitusten avulla…

…opit lisäämään itsetuntemusta, joka auttaa vahvistamaan itsetuntoa, selviämään elämän haasteista ja kriiseistä, rakentamaan parempia ihmissuhteita sekä ratkomaan konfliktitilanteita.

…opit kehittämään ja vahvistamaan mielen hyvinvointitaitoja, mikä lisää psyykkistä selviytymiskykyä, joustavuutta, ymmärrystä omista fyysisen ja henkisen jaksamisen rajoista sekä auttaa ennaltaehkäisemään tunnetaakan kertymistä.

…lisäät kykyä rauhoittua ja rentoutua myös silloin, kun se ei onnistu luontaisesti tai olosuhteet eivät tue rentoutumista.

kehität tunnetaitoja ja opit selviytymään ja toimimaan itseäsi auttaen hankalienkin tunteiden noustessa – mutta myös nauttimaan hyvistä hetkistä.

…pystyt keskittymään paremmin siihen, mihin haluat eli lisäämään tahdonalaista kohdistettua läsnäoloa ja havainnointia. Parempi keskittymiskyky luo pohjan levolliselle mutta tehokkaalle tekemiselle.

löydät elämääsi lisäenergiaa ja hyvää virettä, joka synnyttää lisää hyvää saa aikaan positiivisen kierteen. 

Hetki itselle -äänipalvelu  tarjoaa mukavan tauon keskelle kiireistä päivää tai rauhoittumisen hetken illalla nukkumaan mennessä. Lempeät ohjaukset ja levolliset äänimaisemat voivat olla avuksi ja lohduksi vaikeiden hetkien keskellä mutta tuovat myös iloa, rauhaa, luottamusta ja keveyttä.

Tilaa Hetki itselle -kuukausijäsenyys 8,90 €/kk TÄSTÄ

Kuuntele 3 näytettä yli sadasta meditaatiosta:

Rauhoittava Hetki itselle -äänipalvelu sopii sinulle, joka…

…et ole koskaan meditoinut mutta olet utelias ja haluat oppia uusia mielen hyvinvointitaitoja.
…kaipaat suomenkielistä meditaatio-ohjausta.
…olet kaivannut laadukkaasti tuotettuja äänitteitä.
…olet kiinnostunut meditaatiosta ja itsetutkiskelusta.
…haluat kokeilla erilaisia tapoja meditoida.
…olet utelias kokeilemaan, miten itsetuntemuksen, tunnetaitojen, rauhoittumistaitojen ja muiden mielen hyvinvointitaitojen opettelu vaikuttaa elämänlaatuun.
…haluat helpottaa oloasi.
…haluat opettaa myös lapsellesi rauhoittumisen taitoja.

Rauhoittava äänipalvelu sopii myös nuorille, jotka tuntevat yleistä ahdistusta, kipuilevat omien tuntemustensa kanssa, kokevat painetta ja stressiä enemmän kuin jaksavat kantaa ja jotka kaipaavat vahvistusta mielen taitoihin.

HUOM! Huomioithan, että palvelu ei korvaa terveydenhuollon ammattilaisen hoitoa. Jos olet huolestunut henkisistä tai fyysisistä oireistasi, hakeuduthan aina ensisijaisesti ammattiavun piiriin.

Harjoituskokonaisuuksia on kymmenen:

Hankalat tunteet – Sinä selviät kyllä, Itsemyötätunto – Anna lempeyttä itsellesi, Nukkuminen – Harjoituksia parempaan uneen, Stressi ja jaksaminen – Kun elämä koettelee, Kehorentoutukset – Lupa levähtää, Parempaa virettä – Lisää hyvää energiaa, Keskittyminen — Kun mieli harhailee, Oma harjoitus – Taustaääniä itsenäiseen harjoitukseen, Lyhyet harjoitukset – Kun elämä pitää kiireisenä, Lapsille – Hetkiä rauhoittumiselle

Jokainen kokonaisuus sisältää n. 10 teemaan sopivaa harjoitusta, joiden avulla kehityt taitavammaksi itsesi kanssa ja opit rauhoittamaan mieltäsi ja kehoasi.

Millaisia meditaatiot ovat Hetki itselle -palvelussa?

 • Rauhoittavasta Hetki itselle -äänipalvelusta löydät erimittaisia harjoituksia erilaisiin tarpeisiin. Mitat vaihtelevat muutamasta minuutista noin 40 minuuttiin; suurin osa harjoituksista on noin 10-15 minuuttia. Lyhyitä muutamien minuuttien harjoituksia voi tehdä arjen keskellä sopivissa väleissä. Pidemmät harjoitukset voi tehdä omassa rauhassa – kuten nukkumaanmennessä.
 • Meditaatioita ei ole sidottu mihinkään meditaatiosuuntaukseen, vaan harjoitukset on suunniteltu nykyihmisen tarpeisiin. Yksinkertaisimmillaan kyse on harjoituksista, jotka auttavat rauhoittamaan mieltä ja kehoa. Palvelusta löytyy kuitenkin myös mindfulness-harjoituksia ja mindfulness-vaikutteisia harjoituksia. Lasten harjoituksissa on myös tarinallisia ja satumaisia piirteitä.
 • Palvelun rauhoittava äänimaisema tulee luonnosta – se sisältää mm. veden virtausta, tulen loimua ja lintujen viserrystä. Kun olet harjoitellut ohjattuja meditaatioita, voit myös kokeilla meditoida ilman ohjausta, rauhallisiin taustaääniin tukeutuen.
 • Meditaatioita ohjaavat Hidasta elämää -äänet Sanna Wikström ja Pequ Nieminen sekä Hetki itselle -äänipalvelun tuottaja Josefiina Lilja.

Kuuntele ilmaiseksi yksi palvelun yli sadasta sisällöstä: Unille johdattava mindfulness -harjoitus:

Miksi kannattaa aloittaa Hetki itselle -äänipalvelun kuukausijäsenyys hintaan 8,90€/kk?

 • Voit kokeilla ilman sitoutumista. Voit koska tahansa keskeyttää tilauksen. Katso tarkemmat tilausehdot tästä.
 • Jos meditoit kerran päivässä, yhden harjoituksen hinnaksi tulee alle 30 senttiä.
 • Voit kuunnella kuukausimaksulla niin paljon harjoituksia kuin haluat.
 • Voit käyttää meditoinnin apuna tulostettavaa meditaatiopäiväkirjaa, jonka löydät palvelusta. Päiväkirja auttaa jäsentelemään omia kokemuksia.
 • Voit käyttää rauhoittavaa äänipalvelua myös esimerkiksi terapiaprosessin tukena tai työhyvinvoinnin parantamiseen.
 • Saat yhden ravintolalounaan hinnalla rauhoittavaa ja rentouttavaa ohjausta hyvinvointisi tueksi.
 • Asiakkuuteen liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä asiakaspalvelu(at)hidastaelamaa.fi
 • Palvelun käyttöehdot

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image