Sinä et ole mennyt hukkaan – Koskaan ei ole liian myöhäistä alkaa kuunnella sydäntään

Onko sinulla tunne, että menet jotenkin hukkaan? Että sinussa on paljon potentiaalia, jota et saa hyödynnettyä täydesti? Et oikein puhkea täyteen kukkaan? 

Tiedät, että sinulla on vahvuuksia, kokemusta, osaamista ja oppimisen halua, myös auttamisen ja jakamisen halua, mutta et tiedä, mihin ja miten hyödyntää niitä. Et ole vielä löytänyt Sun Juttuasi.

Tunne voi olla epämääräistä, sotkuista ja tahmeaa tyytymättömyyttä, vaikka järjen ääni sanoo, että kaikki on elämässä päällisin puolin hyvin.

Haluan rohkaista sinua. Ei mikään elämäsi poluista, paloista, kiemuroista, kiitoteistä tai hidasteista ole mennyt hukkaan. Et sinä itsekään. Et ollenkaan.

Kun alat koota kokemus- ja osaamispalasiasi yhteen ja hahmotat ne osana jotain isompaa ja tärkeämpää, voit rakentaa niistä itsellesi innostavan, arvojesi mukaisen ja merkityksellisen unelmatyön.

Tämä edellyttää kuitenkin sitä, että otat oman juttusi löytämisestä ja hyvinvoinnistasi tietoisen vastuun. Tästä hetkestä eteenpäin. Vastuun ajatuksistasi, päätöksistäsi, valinnoistasi ja teoistasi.

Tämä taas edellyttää pysähtymisiä oman itsesi ääreen. Oman sydämesi puheen kuuntelemista ja äärimmäistä rehellisyyttä. Itsellesi ja muille. Maailman rohkeimpia tekoja, sillä tehdä sydämensä valitsemia tekoja ja olla rehellisesti oma aito itsensä on pelottavaa ja turvatonta. Siinä joutuu uskaltautumaan oudolle maaperälle. Joka päivä.

Täytyy myös lakata piittaamasta piiruakaan siitä, mitä muut ihmiset sanovat. Sekin varsin vaikeaa.

Mehän yritämme kovasti olla riittäviä, arvostettuja, hyväksyttyjä ja rakastettuja muiden silmissä. Olemme valmiita luopumaan omasta aitoudestamme, jopa omista arvoistamme, venyäksemme ja vanuaksemme sellaisiksi kuin tilanne ja muut ihmiset kulloinkin edellyttävät. Tai luulemme niiden edellyttävän.

Jos mittaa omaa arvoaan lähinnä vain muiden arvostuksella ja hyväksynnällä, ovat riittämättömyys ja häpeä ikuisia, kiusallisia seuralaisia. Pahimmillaan itsetunnon rippeetkin rikkovia riivaajia.

Kun harjoittelet omana keskeneräisenä itsenäsi olemista ja kuljet sydämesi viitoittamia unelmapolkuja, ei sinun tarvitse hävetä mitään eikä ketään.

On riski olla oma itsensä ja tehdä sitä mitä sydän sanoo, mutta huomattavasti suurempi riski on yrittää olla joku muu ja tehdä jotain, minkä joku muu (ego, järki, ihmiset) sanoo olevan sinulle hyväksi. Jälkimmäisen riskinä on altistua kaunalle, katkeruudelle, syyttelylle, ahdistukselle, masennukselle ja muille sairauksille. Tuskin innostaa sinua?

Harjoittelemalla sinnikkäästi ja rohkeasti omana itsenäsi olemista, saavutat ennen pitkää mestaruuden. Löydät sen myötä varmemmin myös Sun Juttusi ja puhkeat täyteen kukkaan. 

 


Odotan innokkaasti tapaavani sinut Löydä Sun Juttusi -valmennuksissani, joihin voit tutustua täältä.

 

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image