Sielun sopukoita -kirjoituskortit

(5 tuotearviota)

24,90  (sis. alv)

Vahvista sydämesi ääntä kirjoittamalla! Sielun sopukoita -kirjoituskorteissa on 45 kaksipuolista korttia: toisella puolella on Sielun sopukoita -runo ja toisella puolella voimaannuttava kirjoitustehtävä. 

Varastossa

Kuvaus

SIELUN SOPUKOITA -kirjoituskortit

Miten vahvistaa sisäistä ääntä? Kuinka virittyä sydämen taajuudelle? Kuinka parantaa itsetuntemusta?

Sielun sopukoista -kirjoituskortit kutsuvat sinua tutkimaan omaa sisimpääsi ja voimaantumaan kirjoittamisen avulla. Kortit vahvistavat itsemyötätuntoa, itsetuntemusta ja oman tarinasi voimaa. Korttien avulla voit virittyä sydämesi taajuudelle ja vahvistaa sisäistä ääntäsi. Sielun sopukoita -kirjoituskorteissa on 45 kaksipuolista korttia: toisella puolella on Sielun sopukoita -voimaruno ja toisella puolella kirjoitustehtävä. 

Nämä kortit ovat kauniin herkät ja hempeät.

 

Nämä kortit ovat Sinulle, joka…

 …käsittelet tunteita ja ajatuksia usein kirjoittamalla
…kirjoitat tai haluaisit alkaa kirjoittamaan päiväkirjaa 
…kaipaat vinkkejä luovaan kirjoittamiseen
…haluaisit tehdä kirjoittamisesta itsellesi voimavaran 
…harjoittelet olemaan myötätuntoisempi itseäsi kohtaan
…etsit yhteyttä sydämesi ääneen
…olet runojen tai kauniiden sanojen ystävä.

 

Näin käytät kortteja:

Levitä korttipakka esille ja anna katseesi vaeltaa runoissa. Poimi intuitiivisesti runo, joka koskettaa sinua eniten juuri nyt. Siirry runon kautta kortin toiselta puolelta löytyvään kirjoitusharjoitukseen. Voit myös nostaa pakasta yllätyskortin ja katsoa, mitä sen sanoma tarjoaa sinulle tässä hetkessä. Joskus pelkkä voimaannuttava runo voi riittää. 

Kortit toimivat hyvin myös päiväkirjatyöskentelyyn.

 

Vinkkejä kirjoittamiseen:

Anna tekstin tulla vapaasti mitään sensuroimatta tai liikaa miettimättä. Älä murehdi oikeinkirjoitusta tai käsialaa. Muista, että kirjoitat vain itseäsi varten. Tärkeintä ei ole se, miten paljon tai miten hyvin kirjoitat vaan se, mikä on sinulle totta tässä hetkessä. Lue lopuksi, mitä olet kirjoittanut ja halutessasi poimi sieltä itsellesi tärkeimmät asiat lauseella tai parilla.

Korteilla on FSC® -merkki

Korttien tekijä:

Susanna Jussila on runoilija, hyvinvointivalmentaja ja väitöskirjatutkija. Susanna kannustaa luottamaan siihen, mikä tuntuu oikealta sielusi sopukoissa. Hän uskoo, että löytämällä syvemmän yhteyden itseensä, voi löytää syvemmän yhteyden elämään ja kaikkeen ympärillä olevaan. Susannalta on ilmestynyt myös  supersuosittu Sielun sopukoita -päiväkirja , Sielun sopukoita -runokirja sekä  Kotona kehossa -kirja yhdessä Emmi Ohraniemen kanssa. Voit seurata Susannan runoja myös instagramissa.

Graafinen suunnittelu: Sanna Wikström

#sielunsopukoitakortit

Palautteita korteista:

“Olen luullut, etten osaa kirjoittaa mitään, mutta nämä kortit antoivat minulle uskoa itseeni. Näin voi kohdata kipeitäkin asioita, mitä olisi hyvä käsitellä ja saada ulos.”

“Nämä ovat niin kauniita, runollisia ja koskettavia. Niin herkkää sielun sanomaa, että sydän pakahtuu. Näitä lukiessa kiitollisuus, rakkaus ja toivo elämää kohtaan nousee kuin aamuinen aurinko. Tuovat valoa elämään.”

“Haluan kiittää Sinua Sielun sopukoita -kirjoituskorteista. Sain ne lahjaksi, kun sairastuin yllättäen vakavasti. Olen hyvin toipunut ja korteista saan uskomatonta voimaa ja iloa. Käytän kortteja päivittäin ja kirjoitan sielunmaisemaani. Mikä ihana mahdollisuus, kaunis kesä, ei kiirettä mihinkään. Antaudun täysillä ja hymyilen.”

“Ihanat Sielun sopukoita -kortit! Tulevat varmasti käyttöön vastaanotolle. Olen tutkinut näitä nyt muutaman päivän ajan ja ilokseni olen huomannut, että sisältävät tärkeitä aiheita terapeuttiseen itsetutkiskeluun ja sitä kautta vahvemman itsetuntemuksen syntyyn. Jatkoon!”

“Tosi hyvä, kun ihanan runon lisäksi toisella puolella korttia on johdattelu kirjoittamiseen. Sillä pääsee ihan tavallinen kirjoittamisesta pitävä ihminen alkuun, vaikka siitä sitten juttu rönsyilisikin maailman ääriin. Minulla tuli kahdesta kortista jo neljä sivua tekstiä, kynä sauhusi ja posket hehkui.”

“Mulle nää kortit on avannut jonkun kirjoituslukon, eilen pitkästä aikaa, viimeksi teininä, kirjoitin runoja. Kuuntelin kaunista urkumusiikkia ja sävelet muuttuivat mielessä kuviksi ja sitä kautta sanoiksi. Ihanaa.”

“Nämä ovat aarreaitta! Innostavia, pysähdyttäviä, koskettavia, ihania. Kiitos!”

“Herkkä murkku tykästyi kortteihin. Tyttäreni pitää henkisistä asioista ja pohdiskelee syvällisiä asioita. Liikkuu luonnossa mietiskelemässä jne. Ainakin hän piti korttien kirjoitustehtävistä.”

“Nämä kortit antavat ihania mahdollisuuksia hiljentymiselle, pysähtymiselle ja itsensä tutkimiselle ja reflektoinnille. Ollut myös poikakaverin kanssa käytössä!”

 

#sielunsopukoitakortit

5 arviota tuotteelle Sielun sopukoita -kirjoituskortit

 1. Roosa (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanat kortit. Pakasta on kiva nostaa jokaiselle päivälle yksi oma kortti. Korttien avulla saan myös ajatuksia purettua, jotenkin tekstiä alkaa vaan pulputa paperille. Suosittelen! Tulen varmasti ostamaan jatkossa muitakin kortteja, ovat nimittäin kiva keräilykohdekin. 🙂

 2. Päivi Hamunen (varmistettu kirjoittaja)

  5 tähteä, upeat kortit! Menevät lahjaksi hyvälle ystävälle.

 3. Sari Heikkilä (varmistettu kirjoittaja)

  Runot ovat mahtavia. Harjoituksen voi tehdä halutessaan. Käytän vain runopuolta toistaiseksi työssäni.

 4. Nelli (varmistettu kirjoittaja)

  Pidän näistä korteista paljon. Auttavat tuntemaan itseni.❤️

 5. Marjo (varmistettu kirjoittaja)

  Upeat kortit. Näitä voi käyttää vaikka mihin ja yhdessä muiden korttien kanssa. Omaa alitajuntaa saa puretuksi ja korttien avulla löytää myös uutta näkökulmaa.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...