Kotona kehossa -kirja

(3 tuotearviota)

27,90  (sis. alv)

Sano kehollesi kyllä ❤️  Kehoyhteyttä vahvistava kirja jokaiselle, jolle omissa nahoissaan oleminen on joskus vaikeaa.

 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): kotonakehossa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

KOTONA KEHOSSA – Matka kehon ja sielun sopukoihin

Sinulla on maailman uskollisin ystävä, joka pysyy rinnallasi aina eikä kaikista mokista ja kaltoinkohtelusta huolimatta jätä sinua yksin.

Keho ei ole pelkkä kuori tai kulkuväline, vaan ystävä ja yhteistyökumppani. Silti sitä hävetään tai vertaillaan muihin.

Tämä kehoyhteyttä vahvistava kirja on jokaiselle, jolle omissa nahoissaan oleminen on joskus vaikeaa. Terve suhde syömiseen ja liikuntaan, myönteinen sisäinen puhe, itsemyötätunto ja sisäisen turvan kokeminen eivät aina tapahdu automaattisesti, mutta kehon tarpeita ja viestejä on kuitenkin mahdollista oppia kuuntelemaan.

Tämä kirja on jokaiselle, jonka on joskus vaikea olla omissa nahoissaan.

Tämä kirja on Sinulle:
-jonka on ollut vaikea hyväksyä omaa kehoaan
-joka olet tottunut piilottelemaan itseäsi ja kehoasi
-jolle itsesi ja kehosi piiskaaminen on tuttu tapa toimia
-jolla on ollut haasteita ruoka- tai liikuntasuhteen kanssa
-joka haluat oppia katsomaan kiirettä ja suorittamista oman kehon silmin.

Kirjailijoiden kokemukset ja tutkimustieto johdattavat kohti kehorakkautta. Lempeät harjoitukset auttavat lukijaa sitoutumaan hyvinvointiinsa kokonaisvaltaisesti ja rohkaisevat arvostamaan omaa kehoa sisältä käsin ja kiitollisuudella. Kirjoittajat ovat molemmat tehneet oman matkansa kehonsa kaltoin kohtelusta ja pakoilusta takaisin yhteyteen ja oman kehonsa hyväksymiseen.

PS. Kirja sisältää myös Emmi Ohraniemen kauniita maalauksia ja Susanna Jussilan suosittuja Sielun sopukoita -runoja!

Valokuvat: Aura Nukari

#kotonakehossa

Emmi Ohraniemi on taiteilija, joogaopettaja ja kirjoittaja. Emmi on kirjoittanut suosittua Kotona kehossa -nimistä blogia Hidasta elämää -sivustolle vuodesta 2018. Susanna Jussila  on keho-mieli -valmentaja ja väitöskirjatutkija. Susanna tunnetaan myös Sielun sopukoita -runoistaan ja saman nimisestä blogistaan. Susannalta on aiemmin ilmestynyt Sielun sopukoita -päiväkirja ja Sielun sopukoita -kirjoituskortit.  

 

Palautteita kirjasta: 

“Valtavan kaunis kirja kirjana, mutta sisältö kolahti tässä hetkessä syvälle sisimpääni…minun ei tarvitse enää rääkätä itseäni kuntoilulla. Kehoni on huutanut apua jo kauan…nyt istun ja sisäistän lukemaani. Rauhoitun, lepään ja olen hiljaa itseni kanssa. Kiitos!”

“Suunnattoman suuri kiitos kirjastanne Kotona kehossa! Teos oli aivan uskomaton, ja käynnisti minussa kiinnostuksen ja uskon siihen, että omaa kehoyhteyttä voi herätellä henkiin, vaikka sillä tunteiden hattuhyllyllä olisikin elämän varrella tungosta. Teoksen kautta ajatukseni aukesi, että minullakin on mahdollisuus oppia ymmärtämään ja kuulemaan kehoni viestejä. Kunhan vain jaksan kulkea tietoisesti tuntosarvet hereillä elämää eteenpäin, olla kärsivällinen, pysähtyä ja kohdata tuntemattomat tunteet myös kehossa. Tämä oli aivan loistava kokemus, oivallus, sysäys uudelle oppimisen tielle. Kiitos, että olette tehneen jotain näin suurta.”

“Tää kirja aukaisi paljon solmuja iteltäni ja ensimmäistä kertaa 17 vuoteen oon pystynyt sanomaan itelleni: Mä riitän näin. Suosittelen kaikille, kenellä on tai on ollut oman kehon kanssa ongelmia. Kiitos tästä kirjasta!”

“Nyökyttelyä, iloa, tuohan on kuin minä -hetkiä ja kyyneleitäkin. Tuli todella tarpeeseen ja antoi vihdoin vastauksia moniin kysymyksiin sekä riittävän konkreettisia keinoja kotiin pääsyyn. Vahva suositus.”

“En malttanut odottaa, että saan käsiini ihan oikean kirjan. Luin sen Bookbeatista näin alkajaisiksi. Monenlaisia tunteita heräsi lukumatkan varrella ja itkukin tuli. Kirja on taidokkaasti kirjoitettu, ajatuksia herättävä ja erityisesti toivoa antava. Loppusanojen jälkeen ensimmäinen tunne oli lempeys.”

“Kaunis ja tärkeä kirja! Tässä on niin paljon tietoa, jota olisin itsekin kaivannut matkallani monessa kohtaa. Onneksi olette tämän kirjan tehneet, jotta kaikkien ei tarvitse käydä näitä kantapään kautta läpi.”

“Sykähdytti! Aivan loistavaa luettavaa jokaiselle, joka haluaa oppia uusia puolia itsestään ja katsomaan syömisiä, liikkumisia, kiirettä ja suorittamista oman kehon silmin. Vahvat suosittelut.”

“Jokaisen epävarman 15-vuotiaan tulisi lukea tämä.”

“Loisto kirja! Tätä ei voi olla kehumatta. Kuuntelin kahdesti ja ostin omaksi. Kuunnellessa mietin monta kertaa, että miltähän tämä näyttäisi. Ostin kirjan sitä selaamatta ja 10/10 kuten teinini sanoisi.”

“Kotona kehossa on ihan paras kirja aikoihin. Oon kuunnellut sen äänikirjana kahteen kertaan ja nyt halusin vielä tuon oikean kirjan. Ihana kirja ja jotenkin visuaalisesti koskettava.”

“Harvoin tulee käsiin näin kokonaisvaltaisesti hyvin ja kauniisti tehty kirja. Se on ulkoasultaan niin hieno; upeita kuvia, taidetta ja runoja kauniisti esille laitettuina. Ja tietenkin pääasia eli rohkeasti, avoimesti ja lempeästi kertomanne asiat matkastanne kehonne kanssa kokemienne ongelmien kautta kohti parempaa.”

“Kirja on auttanut hahmottamaan omia vinoutuneita ajatusmalleja ja istuttamaan uusia eheämpiä tilalle. Muutos on alkanut! Kiitos teille.”

“Päällimmäisen kirjasta jäi mieleen tämä: keho on viaton. Oon itse ollut itselleni aika ankara…nyt opettelen olemaan niinkuin vanhempi keholleni.”

“Tämä oli todella hyvä kirja, antoi uusia näkökulmia ja toimintamalleja. Ei siis sellainen ‘katso peiliin ja sano itsellesi monta kertaa olet ihana’, vaan uppoutuu syvemmälle pinnan alle. Lukusuositus ❤️ ”

“Kuuntelin kyseisen teoksen jo aiemmin äänikirjana. Se puhutteli minua todella paljon ja kuvastaa paljon omaa ajattelumaailmaani kehosuhteeseen liittyen. Halusin itselleni ihan oikean plärättävän Kotona kehossa -kirjan, jotta voin palata näihin ihaniin teemoihin ja harjoituksiin aina sopivissa väleissä. Lukusuositus!”

“Kiitos Kotona kehossa -kirjasta, jonka juuri luin. Olen tosi vaikuttunut sen sisällöstä että muodosta. Tuntuu lohdulliselta, että elämän yksinäisissäkään hetkissä ei olekaan ollut yksin vaan kehonsa kassa, saman kehon, joka kulkee yhä uskollisena rinnalla. Ja siltä voi tavallaan kysyä menneistä ajoista, se tietää. Olen paljon tutkiskellut itseäni sanallisesti, mutta olen uteliaasti alkanut nyt myös kuunnella kehon kieltä. Se tuntuu hyvältä ja rauhoittavalta.”

 

3 arviota tuotteelle Kotona kehossa -kirja

  1. Kiiwi (varmistettu kirjoittaja)

    Hyödyllinen, kauniisti kuvitettu kirja. Kirjailijoiden omat kokemukset plussaa.

  2. Arja Puhakka (varmistettu kirjoittaja)

    Ostin kirjan tyttärelleni syntymäpäivälahjaksi, koska hänellä on mm. ahmimishäiriö. Olin aiemmin saanut lahjaksi Sielun sopukoita kirjan, johon tykästyin suuresti. Mutta nyt tähän kirjaan. Kirjan omakohtaiset kokemukset olivat hyviä havainnollistamaan erilaisten ongelmien käsittelevyyttä. Kirja oli ajatuksia herättävä ja kaunis. Mutta koska ostin kirjan ongelmiensa kanssa kamppailevalle nuorelle, siinä on liikaa tekstiä, tiiviimpänä pakettina olisi ollut parempi tähän tarkoitukseen. Mutta varmasti hyvää tietoa monelle asiasta kiinnostuneelle.

  3. Hilkka Ziemek (varmistettu kirjoittaja)

    Mielenkiintoinen lukukokemus

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...