Se, minkä verran itsellesi suot arjessa hyvää, ravitsevaa ja ilahduttavaa, on se mitä “universumi” elämääsi tuo

”Universumi” ei ole tuolla jossain, se on sinussa, sinä. Sanon Sydänjuttu -kirjassani, että se, millainen suhde meillä on itseemme, määrittää meidän elämää kaikkein eniten. Ja sanon nytkin.

Ulkoinen todellisuutemme heijastaa AINA sitä, mitä sisällämme tapahtuu. Eikä mutaa vyöry elomme tuulettimeen siksi, että olisimme huonoja vaan siksi, että oppisimme arvostamaan ja löytämään myötätuntoa itseämme kohtaan KAIKESSA mitä tapahtuu. Elämässä tapahtuu kaikenlaista ihan kamalaakin välillä, eikä se tarkoita, että mikään on mennyt pieleen. Päin vastoin. Elämä tarjoilee KOKO AJAN tilaisuuksia voimautua, ja siitä on kyse myös silloin, kun tapahtuu kurjuuksia ja tuntuu pahalta.

Kun opimme voimautumisen välineitä, saamme vaikeuksien sisältämän energialatingin käyttöömme. Totuus meistä ei ikinä ole häpeämme, alemmuuden tunteemme, epävarmuutemme tai arvottomuuden kokemus. Itsensä kanssa voi oppia lempeästi voimautumaan, ja se avaa elämän hyvän virtauksen ja rohkeuden kulkea omaa sydänpolkuaan.

Jos haluat  toteuttaa itseäsi, löytää “elämäntehtäväsi”, kirkastaa suuntaasi, voida paremmin arjessasi ja vastaanottaa elämän hyvää, sinun tarvitsee tietoisesti alkaa kohdella itseäsi hyvin arjessa ja käytännössä, alkaen nyt.

Se, mitä elämässämme tapahtuu tai ei tapahdu on suorassa suhteessa siihen, millainen suhde meillä on itseemme. Kaikki siis palaa siihen, kuinka täällä elämässä pötkytelemme itsemme kanssa.

Niin usein luulemme, että uusi ihana koti, keittiöremontti, seksikäs ja viisas kumppani, entistä seksikkäämpi, hoikempi, viisaampi itse, kohentuva ura, parempi suhde lapsiin tai vanhempiin, menneisyyden haavojen selättäminen, surusta yli pääseminen, eksästä toipuminen, oikeiden psykologisten ja henkisten juttujen oivaltaminen sitten joskus vihdoin tuo meille sen, mitä haluamme kokea. Jos olis enemmän fyrkkaa, vähemmän huolia, enemmän ystäviä, vähemmän sotkuja, enemmän viisautta, vähemmän fiksaamattomia haavoja, enemmän terveyttä, SITTEN olisin onnellinen ja elämä ois kivaa.

Sori mutta ei.

Elämän hyvän kokemiseen ei ole mitään ehtoja, koukkuja, odottelemisia eikä ansaitsemisia. Jokainen noista ylläolevista esimerkeistä on peitetarina sille, että juuri nyt ei tarvitsisi kohdella itseään hyvin, ottaa elämästään vastuuta ja ottaa elämän hyvää vastaan (koska sittenhän ei enää voisi valittaa ja piileskellä). Nuo ajatukset ja uskomukset perustuvat kohtaamattomaan, alitajuiseen arvottomuuden kokemukseen.

Homma toimii niin, että kun alkaa tunnistaa, millaisia ehtoja itselleen ja hyvän kokemiselle on tietoisesti ja tiedostamattaan asettanut, vapautuu vastaanottamaan hyvää. Elämääsi ja suhdetta itseesi muuttaa eniten se, miten olet itsesi kanssa arjessa ja käytännössä. Tämä on isoin, tajunnanräjäyttävin oivallus, jonka olen löytänyt ja jota voin kellekään tarjota. Kun asiakkaani tämän sisäistävät, kaikki muuttuu. Näin on ollut omallakin kohdallani, ja jotta toisten ei tarvitsisi ährätä tämän kanssa niin kovin, rakastan jeesata muita matkallaan.

Sydänpoluillaan hyvinvoivasti ja menestyksekkäästi kulkeminen ja elämästä nauttiminen alkaa siitä, että alat kohdella itseäsi arjessasi huomioivasti, arvostavasti ja hellästi, HETI NYT. Sinun ei siis tarvitse AJATELLA itsestäsi kritiikittä, sättimättä, hellästi eikä superarvostavasti just nyt. Se on monelle liian iso vaatimus heti kättelyssä. On olennaista tietää, että sisäinen olo alkaa muuttua, kun alamme toimia uudella tavalla (ensin ihan pienesti), eikä toisinpäin.

Universumi / kosmos ei ole tuolla jossain mietiskelemässä, millä kauhalla se sinulle annostelisi jotain ihanaa tai huttua tuulettimeen. KAIKKI energiat, jotka elämääsi ilmaantuvat ovat omiasi, voimautumistasi palvelemassa. Eli se, millä kauhalla itse itsellesi annostelet käytännön ja arjen tasolla, on se, mitä vastaanotat ja miten elämässä voimaannut. Vaikeuksissa kyse ei koskaan olet siitä, ettet ansaitsisi hyvää, vaan siitä että oivaltaisit oman mistään riippumattoman arvosi kaikessa. Ja tätä voi oppia!

 

Kurkkaa Annan uutuuskirja:

 


Lämpimästi tervetuloa Annan voimauttavaan valmennukseen tai konsultaatioon Helsingissä tai Skypeitse. Täällä voit tutustua tarkemmin.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image