3 ajatusta, jotka auttavat päästämään irti kateudesta – Onko toisen onni sinulta pois?

Oletko tuntenut kateutta huomatessasi jollakin toisella olevan jotain, mitä sinulla ei ole? Kateuden tunne voi kohdistua materiaan tai toisen henkilön ominaisuuksiin.

Kateuden määritelmä on, että et haluaisi suoda toiselle hyvää, vaan haluaisit itsellesi hyvän, joka toisella on. Tämän ahdistavan tunnereaktion vallatessa mielen on hyvä muistaa, että sinä et voi aidosti tietää muiden ihmisten elämän iloista tai karikoista.

Jokainen meistä käy elämässään vuorollaan läpi kriisejä tai suruja, jotka eivät välttämättä näy millään tavalla ulospäin. Miksi siis kadehtia? Kateus on negatiivinen mielentila, joka saa olon tuntumaan tuskaiselta. Sen sijaan, että vertaisit itseäsi muihin, keskity itseesi.

 3 VINKKIÄ KATEUDESTA IRTI PÄÄSTÄMISEEN:

MIETI ONKO TOISEN ONNI POIS SINUN ONNESTASI: Voisitko iloita siitä mitä toisella on? Tai olla välittämättä siitä? Et voi vaikuttaa siihen mitä muilla on, mutta omaan asenteeseen voit vaikuttaa.

SEN SIJAAN, ETTÄ KESKITYT MUIHIN, KESKITY ITSEESI: Voisiko kateuden tunteen kääntää motivaatioksi? Jos todella haluat sitä mitä toisella on, suuntaa energiasi sen tavoitteen saavuttamiseen.

KATEUDEN TUNTEELLA SAATTAA OLLA SINULLE TÄRKEÄ VIESTI: Pysähdy kuuntelemaan mitä kerrottavaa kateuden tunteella sinulle on. Kateus saattaa kertoa sinulle, missä vaiheessa elämää olet juuri nyt menossa. Mieti oletko tyytymätön johonkin nykyisessä elämäntilanteessa. Vain sinä voit muuttaa elämäsi suuntaa.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image