3 ajatusta, jotka auttavat päästämään irti kateudesta – Onko toisen onni sinulta pois?

Oletko tuntenut kateutta huomatessasi jollakin toisella olevan jotain, mitä sinulla ei ole? Kateuden tunne voi kohdistua materiaan tai toisen henkilön ominaisuuksiin.

Kateuden määritelmä on, että et haluaisi suoda toiselle hyvää, vaan haluaisit itsellesi hyvän, joka toisella on. Tämän ahdistavan tunnereaktion vallatessa mielen on hyvä muistaa, että sinä et voi aidosti tietää muiden ihmisten elämän iloista tai karikoista.

Jokainen meistä käy elämässään vuorollaan läpi kriisejä tai suruja, jotka eivät välttämättä näy millään tavalla ulospäin. Miksi siis kadehtia? Kateus on negatiivinen mielentila, joka saa olon tuntumaan tuskaiselta. Sen sijaan, että vertaisit itseäsi muihin, keskity itseesi.

 3 VINKKIÄ KATEUDESTA IRTI PÄÄSTÄMISEEN:

MIETI ONKO TOISEN ONNI POIS SINUN ONNESTASI: Voisitko iloita siitä mitä toisella on? Tai olla välittämättä siitä? Et voi vaikuttaa siihen mitä muilla on, mutta omaan asenteeseen voit vaikuttaa.

SEN SIJAAN, ETTÄ KESKITYT MUIHIN, KESKITY ITSEESI: Voisiko kateuden tunteen kääntää motivaatioksi? Jos todella haluat sitä mitä toisella on, suuntaa energiasi sen tavoitteen saavuttamiseen.

KATEUDEN TUNTEELLA SAATTAA OLLA SINULLE TÄRKEÄ VIESTI: Pysähdy kuuntelemaan mitä kerrottavaa kateuden tunteella sinulle on. Kateus saattaa kertoa sinulle, missä vaiheessa elämää olet juuri nyt menossa. Mieti oletko tyytymätön johonkin nykyisessä elämäntilanteessa. Vain sinä voit muuttaa elämäsi suuntaa.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
VAIN 24 tunnin AJAN 25.9. klo 10 asti IHANAT UUTUUDET alennuksessa! Etukoodilla JOULU10 Paremman parisuhteen joulukalenteri ja Sielun sopukoita -joulukalenteri 10€ / kpl (norm. 14,90€) 
PUOTIIN
close-image