5 syytä, miksi viherkasveja pitäisi olla myös työpaikalla

1.Kasvit ovat luonnonmukainen tapa puhdistaa huoneilmaa. Raitista ilmaa saa ikkunasta, mutta sekään ei välttämättä ole kovin puhdasta ainakaan kaupungeissa. Lue TÄSTÄ, mitkä kasvit ovat hyviä ilmanpuhdistajia.

2. Joissain tutkimuksissa on todettu, että vihreä ympäristö auttaa keskittymään paremmin. Metsän stressiä lievittävät vaikutukset tunnemme aika hyvin: verenpaine laskee ja stressi hälvenee. Jos samat vaikutukset saa viherkasveista, siinäpä riittävä syy tehdä toimistosta vaikka viidakko!

3. Kasvien avulla on helpompi muistaa, että elämän ylläpitäminen on tärkeämpää kuin asioiden suorittaminen. Kasveja pitää hoitaa: niitä pitää kastella ja muutoinkin antaa vähän hoivaavaa huomiota. Kenellä on nykyään aikaa tehdä sellaista? – Olisi hyvä olla, se saa asiat mittakaavaan!

4. Kasvit ovat hyvä muistutus meille ihmisille elämää perusasioiden tärkeydestä: kasvit tarvitsevat lepoa, vettä, valoa ja ravinteita. On kuin katsoisi itseään peiliin! Ihminenkin näivettyy, jos ei saa riittävästi lepoa, vettä, valoa ja ravinteita. 

5. Kasvit näyttävät meille esimerkkiä siitä, että kasvu on luonnollista. Kasvun eteen ei tarvitse aina ponnistella niin kovasti – ellei pyri luonnottomaan kasvuun. Kun seuraa luonnollisen kasvun syklejä, ei tarvitse niin kovasti kiristää, puristaa ja pakottaa. Hyvä metafora, joka toimii myös bisneksessä! Otetaan siis kasveista mallia!

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image