5 syytä, miksi viherkasveja pitäisi olla myös työpaikalla

1.Kasvit ovat luonnonmukainen tapa puhdistaa huoneilmaa. Raitista ilmaa saa ikkunasta, mutta sekään ei välttämättä ole kovin puhdasta ainakaan kaupungeissa. Lue TÄSTÄ, mitkä kasvit ovat hyviä ilmanpuhdistajia.

2. Joissain tutkimuksissa on todettu, että vihreä ympäristö auttaa keskittymään paremmin. Metsän stressiä lievittävät vaikutukset tunnemme aika hyvin: verenpaine laskee ja stressi hälvenee. Jos samat vaikutukset saa viherkasveista, siinäpä riittävä syy tehdä toimistosta vaikka viidakko!

3. Kasvien avulla on helpompi muistaa, että elämän ylläpitäminen on tärkeämpää kuin asioiden suorittaminen. Kasveja pitää hoitaa: niitä pitää kastella ja muutoinkin antaa vähän hoivaavaa huomiota. Kenellä on nykyään aikaa tehdä sellaista? – Olisi hyvä olla, se saa asiat mittakaavaan!

4. Kasvit ovat hyvä muistutus meille ihmisille elämää perusasioiden tärkeydestä: kasvit tarvitsevat lepoa, vettä, valoa ja ravinteita. On kuin katsoisi itseään peiliin! Ihminenkin näivettyy, jos ei saa riittävästi lepoa, vettä, valoa ja ravinteita. 

5. Kasvit näyttävät meille esimerkkiä siitä, että kasvu on luonnollista. Kasvun eteen ei tarvitse aina ponnistella niin kovasti – ellei pyri luonnottomaan kasvuun. Kun seuraa luonnollisen kasvun syklejä, ei tarvitse niin kovasti kiristää, puristaa ja pakottaa. Hyvä metafora, joka toimii myös bisneksessä! Otetaan siis kasveista mallia!

Aiheeseen liittyviä tuotteita Hidasta elämää -puodissa:
Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image