Keksitkö syitä jättää haaveesi toteuttamatta? – Lue tästä tsemppaavat vastaväitteet!


Mikä estää sinua toteuttamasta haaveitasi ja antautumasta oman elämäsi tarkoitukselle tänä vuonna?

Jos saat havaitset itselläsi tällaisista ajatuksia, olet jo pitkällä. Totuudella on nimittäin voima kumota ne kaikki.

“Minua pelottavaa, mitä muut sanovat tai ajattelevat.”
Olet jo sanonut itsellesi kaikki ne asiat, joita muut voivat ajatella tai sanoa. Mitä väliä sillä siis enää oikeastaan on?

“Minua pelottaa epätietoisuus.”
Kun et tiedä, mitä tapahtuu, voitko valita luottamuksen Elämään?

“Minua pelottaa epäonnistuminen.”
Epäonnistuessamme opimme tärkeitä taitoja ja saamme mahdollisuuden nöyryyteen. Epäonnistuminen paljastaa sokeita kohtiasi, jolloin niiden varjot päätyvät valoon. Entä jos epäonnistutkin epäilyksissäsi, osoitat ne turhiksi ja teet pettyneeksi vain sisäisen kriitikkosi?

“Minua pelottaa menestyminen, sillä unelmien saavuttaminen on pelottavaa. Mitä sitten, kun menestys loppuu?”
Mikä tahansa armon voima sinulle menestystä toikin, on se vastuussa myös menestyksen ylläpitämisestä. Menestys pitää sisällään myös terveellisiä notkahduksia. Haluatko oikeasti mieluummin pysytellä nykytilassa? Se on täysin ok, mutta itselleen kannattaa olla rehellinen.

Hengähdystauon ottaminen ei tarkoita, ettetkö olisi valmis jatkamaan. Se tarkoittaa, että osaat pitää itsestäsi huolta.

“Minua pelottaa kontrollin menettäminen.”
Ei sinulla koskaan ollutkaan kontrollia. Joten ainoa asia, jonka voit menettää, on pelko. Luottamus on vastamyrkkyä, kun taas pelko ja epäilys ovat myrkkyä. Kiitä Luojaasi, että vastamyrkky on olemassa.

“Minua pelottaa poistua mukavuusalueeltani.”
Pelko ei ole mukavaa, joten olet jo poissa sieltä.

“Minua pelottaa näkyväksi tuleminen.”
Anna valosi ja rakkautesi voiman tulla näkyväksi.

“Minulla on liikaa velvollisuuksia.”
Ota vastuu omasta hengityksestäsi ja läsnäolostasi. Kaikki muut velvollisuudet hoituvat sitä kautta.

“Minulla on liikaa kipua.”
Kipu yrittää kertoa sinulle tärkeää viestiä siitä, mihin suuntaan elämääsi kannattaisi kääntää. Kuuntele kehosi viisaita viestejä, älä yritä turruttaa ja ohittaa niitä.

“Minulla ei ole tarpeeksi kärsivällisyyttä.”
Kärsivällisyys on Ikuisuuden ominaisuus, eikä yhdelläkään ihmisellä ole sitä ”tarpeeksi”. Sitä ei voi omistaa, ennemminkin voimme kutsua sitä tarvittaessa. Kärsivällisyydestä ei kannata asettaa itselleen paineita, sillä paineet luovat ahdistusta, joka taas on kärsivällisyyden vastakohta.

“Minulla ei ole tarpeeksi itsekuria.”
Sinulla on voima ilmaista, mitä rakastat ja mille haluat elämäsi omistaa. Se tulee omasta inspiraatiostasi, rakkaudesta ja kiitollisuudesta, ei sääntöjen noudattamisesta. Kun keskität energiaasi siihen, mikä voimaannuttaa sinua, saat pienellä panoksella hurjan suuren voiton. Aloita pienestä. Päätä vaikka käyttää aamuisin kolme minuuttia tietoiseen hengittämiseen. Vain kolme. Ja huomaa, millaisen voiton tämä pieni panos sinulle tuottaa.

“Minulla ei ole tarpeeksi aikaa.”
Käytä hyvin se aika mikä sinulla on. Sinulla on juuri se aika, jonka tarvitset. Joku muu nauttii siitä ajasta, jota sinulla ei ole. Käyttäköön hän sen hyvin, maailman palvelemiseen.

“Minulla ei ole tarpeeksi luovuutta.”
Luovuus ei ole sinun tai minun, se on jumalaista ja sinut on luotu siitä. Niinpä luovuus on olemisen todellinen ydin, sillä sinut on luotu. Sinulla on siis luovuttaa. Käytä sitä niin, että se kasvaa elämässäsi.

“Minä en ole tarpeeksi taitava.”
Uuden taidon oppimisesta voi nauttia. On taatusti ihmisiä, jotka jakavat mielellään omaa taitoaan. Universumi on taitava, ja sinulla on kyky kutsua Taitavaa Universumia apuun.

“Minä en ole tarpeeksi hyvä.”
Olet sellainen kuin olet. Ei ole olemassa yleispätevää mittaa hyvästä ja huonosta. Olet Luojan luoma, osa Ikuista Universumia ja sinut tarvitaan mukaan juuri noilla ominaisuuksilla. Juuri sinulla on tärkeä osa elämän näytelmässä. Sinulla on henkilökohtainen oikeus julistaa: ”olen tarpeeksi hyvä itselleni”. Sinä olet hyvä. Piste.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image