5 tapaa lisätä erotiikkaa arjessa – ja 5 tapaa sammuttaa kipinä

5 tapaa lisätä erotiikkaa arjessa

+ Turva. Turva on parisuhteen ykkösavain.

+ Suhteen vaaliminen arjessa, ajankäytön ja priorisoinnin hallitseminen. Jos kumppanisi kokee olevansa sinulle tärkeä, hän päästää sinut lähelleen – samoin sinä. Jos kumpikin teistä kokee olevansa arvostettu, kukoistatte.

+ Kiitollisuus elämästä ja arjesta. On vaikea valittaa, kun on aidosti kiitollinen olo! Tähän kuuluu myös itsearvostus.

+ Suuret hellyydenosoitukset eli parisuhdeaika ja seksiaika. Parisuhdeaika voi olla harjoitusten tekemistä yhdessä, keskustelua tunteista ja tunnelmista, saunomista hiljaisuudessa, kävelyä ja nauramista, makoilua viltin alla… Myös seksille ja erotiikalle on hyvä varata aikaa – paineettomasti. Eroottiset hetket saavat mennä omalla painollaan, ilman mitään paineita siitä, mitä pitäisi tapahtua.

+ Rauhoittava koti, jossa voi rentoutua. Selkeä ja roinasta vapaa tila hoivaa, sekava tila taas ruokkii negatiivisia ajatuksia ja yleistä säätöä.

5 tapaa sammuttaa kipinä

– Liiallinen keskittyminen kodin, arjen, perheen tai työelämän asioihin. Jos ajatukset ovat suorittamisessa tai muissa asioissa, menee tilaisuus kohdata ja rakastaa kuin sivu suun.

– Negatiivinen asenne arkea tai suhdetta kohtaan. Negatiivisista asioista saa ja pitää puhua, mutta niitä ei kannata vatvoa turhaan. Tiedät varmasti eron purkavan puheen/ajattelun ja jumissa olevan vatvomisen välillä. Kiitollisuus on loistava keino lopettaa turha päänsisäinen valitus!

– Some, tv. Digitaaliset laitteet vievät paljon aikaa ja huomiota. Ja tämän päälle ne sekä väsyttävät että luovat ahdistusta. Mielesi saattaa olla aivan rauhallinen, mutta somessa näkemäsi uutinen saakin sinut aivan tolaltaan. Tarkkaile, kuinka paljon somea on sinulle virkistävää – lähentävää yhteydenpitoa kavereiden kanssa, ja millainen määrä taas saa sinut levottomaksi tai poissaolevaksi.

– Paljon aikaa vievät harrastukset tai työt. Parisuhde vaatii aikaa, sehän on selvää. Jos työt tai omat menot kuluttavat kaikki mehut, ei parisuhteelle jää enää virtaa, vaan suhteeseen saattaa asennoitua jopa jonkinlaisena velvollisuutena. Silloin kannattaa miettiä, miten tärkeä parisuhde oikeastaan on. Jos se on tärkeä, siihen kannattaa panostaa.

– Arjen, omien tunteiden ja/tai kumppanin kohtaamisen pakeneminen elämyksiin. Joskus on vaikeaa näyttää haavoittuvuutensa ja herkkyytensä, mutta se on sen arvoista. Pakeneminen elämyksiin on hetkellinen helpotus, mutta jos haluat voida hyvin, käy läpi myös hankalat tunteesi!


Lue lisää aiheesta Sydämen seksi -kirjasta – löydät sen tästä! 

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image