Uudenvuodenlupaus: Puhun itselleni lempeästi (tai ainakin opettelen!)

Sinä olet sinun kanssasi tänään, huomenna, läpi koko elämän. Sisäinen äänesi on seuralainen, jonka kanssa vietät kaiken aikasi.

Jos teet tänä vuonna yhden uudenvuodenlupauksen, lupaa, että kiinnität huomiota siihen, miten puhut itsellesi.

  1. Tunnista. Huomaa hetket, kun joudut sisäisen puheesi valtaan. Aivan kuin joku ilkeä istuisi olkapäälläsi, etkä edes pyydä häntä poistumaan vaan lietsot vieläkin rumempiin puheisiin. Moitit, nalkutat, syyllistät rakkainta ihmistäsi. Kun tajuat tilanteen, se on muutoksen alku. Stop! Seis! Nyt riittää!
  2. Tarkkaile. Jos tuntuu siltä, ettet osaa lopettaa, siirry ainakin askel sivuun syytösten tieltä ja tarkkaile niitä sivumpaa. Tule tietoiseksi sisäisen puheesi sanoista ja sävystä. Oho, näinkö minä itseäni kohtelen? (Älä syytä itseäsi enää siitä – syytökset ovat menneen vuoden juttuja!)
  3. Tee jotain toisin. Mieti, voisitko muuttaa sanojasi tai äänensävyä – ehkä ainakin jompaakumpaa? Syytös ei enää kuulosta niin uskottavalta, kun sen sanoo suloisella tai hassulla äänellä. Ilkeäkään sävy ei satuta, jos vaihdat sanat lempeämpiin. Pääasia on, että rikot vanhoja kaavojasi.
  4. Luo uusia kaavoja. Mitä haluaisit sinulle sanottavan? Mitä haluaisit kuulla päivittäin? Muotoile mielessäsi jotain lempeää ja kannustavaa, ala toistaa sitä itsellesi. Alku voi olla tahmeaa, mutta anna olla. Heti ei tarvitse osata eikä ikinä tarvitse olla valmis. Sano itsellesi hyväksyvästi, että ainakin minä opettelen.
Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image