Jos haluaa olla kokonainen, täytyy välillä olla ihan hajalla

Mitä tietoisuuden tiellä tapahtuu sen jälkeen, kun ajattelet jo käsitelleesi itsesi kanssa suurimmat kysymykset läpi?

Tunnet käyneesi pohjalla. Olosi on voimaantunut ja onnellinen. Ehkä ajattelet, että tämä oli jo tässä, henkinen kasvu siis.

Kunnes putoat uudestaan – ja ihmettelet, että mitä tämä nyt oikein on. Elämänhän piti olla onnellista ja ihanaa loppuun asti! Onko minua petetty?

Ei ole. Missään ei oikeasti ole luvattu, että elämä olisi jatkuvaa ihanuutta. Sen sijaan, kun alat löytää voimaa ja rauhaa, teet samalla tilaa uusille kasvamisen askelille. Minun elämässäni tämä on tänä vuonna realisoitunut hyvin monina itkupotkukohtauksina ja syvien tunnelukkojen avautumisena. Aiemmin ne olisivat saaneet aikaan suurta ahdistusta, mutta nyt osaan jo antautua niille – ja tiedän, mitä niistä seuraa.

Seuraavassa Taikaelämää-podcastin jaksossa pohdiskelen kasvun askeleita ja tunteiden kohtaamista. Laita kuulokkeet korville ja kuuntele – ehkä saat vinkkejä omaan tilanteeseesi.  

Sinä ihana ❤ Tasan 2 kuukautta jouluaattoon.  Saat ilmaisen toimituksen  (arvo 5,90€) verkkopuodin ostoksesta kun lisäät ostoskoriin  Lempeiden sanojen joulukalenterin . Etu aktivoituu koodilla JOULU24 ja on voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka.
Lempeiden sanojen joulukalenteri!
close-image
Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image