Anna talvisen luonnon rauhoittaa sinut

Kesällä tein ensimmäisen rauha meditaatio-videon ja nyt halusin tälle jatkoa. Pääseepähän jatkossa fiilistelemään tarvittaessa talvista maisemaa ja lumisadetta.

Ajatukseni oli tehdä simppeli video, joka on kuvattu mahdollisimman lähellä kotiani. Nyt ei lähdetty jahtaamaan vuoden luontokuvaus videota, vaan sitä arjen kauneutta, mitä on nähtävissä missä vaan. Kunhan asennoituu oikein ja haluaa nähdä kauneutta!

Tarkoitukseni oli löytää kuvauspaikka viidessä minuutissa. Tämä sen takia, että se kuvastaa myös mindfulness-läsnäoloa arjessa. Avoinna olemista ja aloittelijan mielellä kiinnostusta uusien asioiden ja mahdollisuuksien kohtaamiseen. Jos olisin ollut liian kiinnittyneenä johonkin tiettyyn ennalta päätettyyn lopputulokseen, olisin mahdollisesti ohittanut muita luovempia ratkaisuja ja mahdollisuuksia sopivan maiseman löytymiseen. Ja mikä tärkeintä, en olisi ollut niin läsnä tässä hetkessä, vaan jahdannut jotain kuvitelmaa. Maisema on riittävän hyvä ja siinä on mulle tärkeitä elementtejä: lunta, lumisadetta, rantaa, merta, eläimiä ja metsää.

Olin päättänyt kuvauspäivän ja ajankohdan ennalta. Tämä sen takia, että halusin ottaa vastaan luonnon kauneuden juuri sellaisenaan kuin se meille sillä hetkellä annetaan 🙂

Ai niin, läsnäolevan mindfulness-ohjaajan paradoksi: unohdin kiristää kamerajalustan, joten videon edetessä kuvakulma nousee hitusen 🙂 Se tuo videoon uniikin silauksen – elämä tuo meille hienoja ja mielenkiintoisia juttuja kun emme yritä liikaa puskea itseämme tiettyyn ennalta asetettuun päämäärään!

Kaikkea hyvää,

Aleksi

P.S. Lue lisää mindfulnessista klikkaamalla tästä.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image