Anna talvisen luonnon rauhoittaa sinut

Kesällä tein ensimmäisen rauha meditaatio-videon ja nyt halusin tälle jatkoa. Pääseepähän jatkossa fiilistelemään tarvittaessa talvista maisemaa ja lumisadetta.

Ajatukseni oli tehdä simppeli video, joka on kuvattu mahdollisimman lähellä kotiani. Nyt ei lähdetty jahtaamaan vuoden luontokuvaus videota, vaan sitä arjen kauneutta, mitä on nähtävissä missä vaan. Kunhan asennoituu oikein ja haluaa nähdä kauneutta!

Tarkoitukseni oli löytää kuvauspaikka viidessä minuutissa. Tämä sen takia, että se kuvastaa myös mindfulness-läsnäoloa arjessa. Avoinna olemista ja aloittelijan mielellä kiinnostusta uusien asioiden ja mahdollisuuksien kohtaamiseen. Jos olisin ollut liian kiinnittyneenä johonkin tiettyyn ennalta päätettyyn lopputulokseen, olisin mahdollisesti ohittanut muita luovempia ratkaisuja ja mahdollisuuksia sopivan maiseman löytymiseen. Ja mikä tärkeintä, en olisi ollut niin läsnä tässä hetkessä, vaan jahdannut jotain kuvitelmaa. Maisema on riittävän hyvä ja siinä on mulle tärkeitä elementtejä: lunta, lumisadetta, rantaa, merta, eläimiä ja metsää.

Olin päättänyt kuvauspäivän ja ajankohdan ennalta. Tämä sen takia, että halusin ottaa vastaan luonnon kauneuden juuri sellaisenaan kuin se meille sillä hetkellä annetaan 🙂

Ai niin, läsnäolevan mindfulness-ohjaajan paradoksi: unohdin kiristää kamerajalustan, joten videon edetessä kuvakulma nousee hitusen 🙂 Se tuo videoon uniikin silauksen – elämä tuo meille hienoja ja mielenkiintoisia juttuja kun emme yritä liikaa puskea itseämme tiettyyn ennalta asetettuun päämäärään!

Kaikkea hyvää,

Aleksi

P.S. Lue lisää mindfulnessista klikkaamalla tästä.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image