13 merkkiä, että olet löytänyt sielunkumppanisi

Oletko kohdannut ihmisen, jonka kanssa – jostain oudosta syystä, jota et pysty selittämään – tunnet syvää yhteyttä sellaisella tavalla, jota et ole kokenut kenenkään toisen kanssa aiemmin? Olet saattanut kohdata sielunkumppanisi.

Monet luulevat sielunkumppanien olevan pelkkä romanttisten tarinoiden tai satujen myytti, jossa kaksi ihmistä kohtaa ja rakastuu toisiinsa silmänräpäyksessä. Näitä tapahtuu kuitenkin myös ihan tosielämässä.

Päätä pahkaa rakastuminen ei kuitenkaan vielä ole yksiselitteisesti merkki siitä, että olet löytänyt sielunkumppanisi, sillä sielunkumppanuus on paljon muutakin kuin kaiken läpäisevää rakkautta.

Tässä on 13 merkkiä, joiden perusteella voit päätellä, onko löytämäsi ihminen kenties sielunkumppanisi:

1. Ajattelet jotakin, ja kumppanisi tietää, mitä ajattelet, pelkästään katsomalla sinua, aivan kuin lukisi ajatuksesi. Sanaton viestintä toimii välillänne uskomattoman tehokkaasti.

2. Jos et muista, millaista elämäsi oli ennen kuin löysit kumppanisi – etkä haluakaan – olet saattanut löytää sielunkumppanisi.

3. Sielunkumppanit haastavat toistensa ajattelutapoja ja toimintaa päivittäin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita riitelyä, vaan lempeää kyseenalaistamista ja toistensa tukemista, johon ei kuulu toisen vähättely. Tällä tavoin he tukevat toinen toisensa kasvua ihmisenä.

4. Tuntuuko, että kumppanisi tuntee sinut läpikotaisin, vaikka olisitte tunteneet toisenne vasta vähän aikaa? Sielunkumppani tietää intuitiivisesti, miten esimerkiksi rauhoittaa hermostunutta kumppaniaan, miten auttaa tätä päästämään irti stressistä tai miten häntä tulisi piristää.

5. Se, että tunnet olosi kotoisaksi kumppanisi seurassa, on varma merkki siitä, että hän on sielunkumppanisi.

6. Sielunkumppanit osaavat kunnioittaa toisiaan silloinkin, kun ovat asioista eri mieltä – mutta kun on kyse elämän tärkeimmistä asioista ja suhteen isoista kysymyksistä, he ovat ajattelevat  yleensä samalla tavalla.

7. Sinun ja sielunkumppanisi välillä on erityinen side, jota voi olla vaikea selittää ja jota kukaan toinen ei välttämättä halua tai kykene koskaan ymmärtämään.

8. Koet suurta rauhaa kumppanisi seurassa ollessasi. Kummallakaan ei ole tarvetta etsiä elämäänsä ketään toista ihmistä.

9. Sielunkumppanit auttavat toisiaan tulemaan paremmiksi ihmisiksi. He tuovat toisissaan esille hyvät puolet.

10. Todelliset kumppanit tukevat kumpikin toistensa unelmia ja tavoitteita ja kannustavat toisiaan niiden tavoittelussa. He ovat täydellinen tiimi.

11. Voit olla vapaasti oma itsesi kumppanisi seurassa – kaikkine hyvine ja huonoine puolinesi – ja kumppanisi rakastaa sinua, niin hyviä kuin huonojakin puoliasi, täysin.

12. Tunne siitä, että suhteessasi olet täysin turvassa ja suojassa, on varma merkki siitä, että olet yhdessä sielunkumppanisi kanssa.

13. Joskus mitään sanoja ei tarvita, pelkkä tunne riittää. Jos henkilö on sielunkumppanisi, hänen kanssaan oleminen vain tuntuu oikealta – paitsi sinun mielestäsi, joskus jopa myös ystäviesi ja perheesi mielestä.

Lähteet: msn.com, davidwolfe.com

 

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image