4 tärkeää pointtia, jos todella haluat toteuttaa unelmasi

Kuinka tehdä unelmista totta – 4 olennaista pointtia:

1. Itsearvostus – me niiiiiin saamme tutkia elämässä sitä, mihin sydän kutsuu – sydämen kutsut kuuluvat kaikille 

Ei tarvitse tietää, mitä kohti on menossa, eikä itseensä ei tarvitse jotenkin hulluna “uskoa”. Ei tarvitse olla valmis, ennen kuin voi lähteä liikkeelle. Olennaista on lähteä jostakin niin pienestä, sydäntä ravitsevasta kohti sisimpiä kutsujaan, että se tuottaa iloa eikä painetta. Itsearvostus alkaa kasvaa,  kun me suomme itsellemme hyvää. Jos unelmoit omasta pihasta ja puutarhasta, aloita parvekekukista tai keittiöyrteistä.

 2. Koko kuvaa ei tarvitse eikä usein voi nähdä kerralla, vaan yksi “lyhtypylväs kerrallaan”  – intuitio näyttää aina seuraavan, pienen askelen eteenpäin

Olennaista on oppia tarttumaan siihen, mitä intuitio ehdottaa eikä vähätellä sitä. Sydän tietää niin paljon sellaista mitä mieli ei vielä voi nähdä eikä tietää. Eikä sydämen ja järjen tarvitse olla ristiriidassa; kumpaakin tarvitaan. Usein pelko lanaa sydämen yli ja kutsumme sitä “järjen ääneksi”, vaikka se on ihan vaan pelkoa ja itsemme himmaamista. Pelkoa voi oppia valjastamaan käyttövoimaksi.

 3. Itsepäinen luottamus  – kaikki mitä ilmaantuu, palvelee unelman toteuttamista ja siihen kasvamista

Kaikki matkan varrella ilmaantuvat tunteet ja kokemukset avaavat sydäntä / muovaavat hermostoa kannattelemaan yhä isompaa volyymia energiaa – meidän unelmissa on lopulta kyse aina unelmista ja energiasta. Joskus me hokataan, että me saatiin jotain ihan muuta kuin alunperin luultiin lähtevämme hakemaan, ja että kaikki meni kuitenkin just jetsulleen.

 4. Kaikki tunteet matkan varrella kuuluvat asiaan

Saa tuntea pelkoa, arvottomuutta, epävarmuutta, häpeää – paradoksi on se, ettei meitä tee onnelliseksi kiva ja helppo ja se, että unelma toteutuu naks vaan, vaan kliseisesti juuri se matka. Tunnetaitojen oppiminen auttaa ihan valtavasti unelmiaan kohti kulkemisessa.

Bonukset:

Rehellisyys ja totuudellisuus omalle sydämelle: kuinka edistän unelmaani SAMALLA kun huolehdin siitä, että myös pöytä tulee pöytään. Unelmat etenevät vain, kun niihin sitoutuu.

Asiat etenevät usein hitaammin kuin haluaisimme ja menevät eri tavalla kuin mieli ajatteli, ja usein näemme vasta jälkikäteen, miksi on hyvä niin. 


Voimauttavat kurssini ja terapeuttisen valmennukseni löydät TÄÄLTÄ.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image