Emme voi ennustaa tulevaa – mutta nykyhetken ymmärtäminen vaikuttaa tulevaisuuteenkin

Mainosyhteistyö Like Kustannuksen kanssa.

Kirjoittajat Noora Al-Ani ja Sophia Wekesa ovat yhdessä Saara Obelen kanssa luoneet 2020-luvulle sovitetun Tarot – Tieto meissä -kirjan sekä tarot-korttipakan (Like, 2022), jonka arvot, kieli ja estetiikka ovat tässä ajassa kiinni ja josta jokainen voi löytää itsensä.

Kuva: Jonne Räsänen / Like

Monet kokevat, että elämme juuri nyt aikaa, jossa meillä on suuri tarve ymmärtää itseämme ja maailmaa, jossa elämme. Erityisen paljon kaipaamme vahvistusta ja nähdyksi tulemista. Näitä meille jokaiselle tärkeitä asioita on etsitty myös tarot-korteista ja astrologiasta jo satojen vuosien ajan. Perinteisesti tarot-kortteja on pidetty ennustamisen välineenä, mutta nykyään kortteja käytetään usein oman itsen ymmärtämiseen ja pohtimiseen.

Suhtautumisemme tarot-kortteihin on lähestyä niitä kuin hyvää ystävää, joka antaa rehellistä palautetta, eli myös niitä neuvoja joita saattaa olla ärsyttävä kuunnella. Tarkoitus ei ole luovuttaa omaa kohtaloa korttien käsiin, eivätkä kortit ja tulkinta vastaa suoraan kysymyksiin, vaan tarjoavat tukea pulmallisiin tilanteisiin. Ja kuten ystävän kanssa käytyjen syvällisten keskustelujen jälkeen, on jokaisen itse tehtävä oma ajatustyönsä ja pohdittava, mitä jokin tulkinta omalla kohdalla tarkoittaa.

Miksi tarot-kortit puhuttelevat niin syvästi?

 1. Helppous: kortit ovat saatavilla aina kun tarvitset.
 2. Itsetuntemuksen lisääminen: 78 korttia elämästä toimivat kuin peili, ja yksi kortti päivässä on helppo annos ajateltavaa.
 3. Kuulluksi ja nähdyksi tuleminen: parasta antia on korttien nostaminen ystävien kanssa, jotka voivat antaa oman panoksensa korttien teemoihin.
 4. Ajanvietto ystävien kanssa: tästä se laatuaika syntyy!
 5. Tuki valintojen edessä: korteilta voi kysyä, mitä minun pitää muistaa päätöstä tehdessäni.
 6. Pysähtyminen hetkeen: ratkaisujen etsiminen vaikeisiin kysymyksiin vaatii hiljentymistä niiden äärelle.
 7. Henkisyys: on tärkeää muistaa, ettemme ole yksin tässä maailmassa, vaan yhteydessä kaikkeen ympärillämme.
 8. Intuition kuunteleminen: sisimmässäsi tiedät jo, mitä tarvitset, mutta joskus se tietävä ääni on niin hiljainen, että sitä on vaikea kuulla.
 9. Heittäytyminen uuteen: sattuma ja taika piristävät ankeaakin päivää.
 10. Hauskanpito: hauskuus on paras syy mille tahansa tekemiselle.
 11. Kauneus: korttien kuvat ovat niin kauniita, että niitä on ilo katsella!
Korttien kuvitus: Saara Obele.

Elämme maailmassa, jossa ihmiselle saattaa nousta tunne, että tekemämme asiat ovat arvokkaita vain, jos ne voi perustella logiikalla. Se voi tuntua ankealta, mutta tarotin taika on hyvä lääke siihen. Pakan 78 korttia sisältävät elämän ja ihmisyyden perusteemoja, ja niiden nostaminen pakasta on ehkä sattumaa, mutta jos kortti todella puhuttelee, se todella herättää ajattelemaan ja oivaltamaan omaa itseä ja elämää.

Usein on niin, että vaikka ajatukset ja tunteet olisivat sekaisin ja olo epävarma, sisimmässämme tiedämme jo totuuden. Silloin kortti toimii kuin peili, joka tuo silmiemme eteen sen asian, joka meidän olisi hyvä huomata. Muistathan, että taika ja tieto löytyvät sinusta itsestäsi.

Upean ja samaistuttavan Tarot-korttipakan sekä Tarot – Tieto meissä -kirjan löydät TÄÄLTÄ.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image