Onko seksuaalisuutesi hautautunut stressin alle? – Hiipuneen eroottisen tulen voi sytyttää aina uudelleen

Joskus elämä, työ, ihmissuhteet ja pimeät vuodenajat voivat kuormittaa meitä, maailmantilanteesta puhumattakaan. Silloin ei ole ihme, jos seksuaaliset halusi ovat kateissa.

Haluan kannustaa sinua hoitamaan tietoisesti seksuaalisuuttasi ja seksuaalista nautintoasi, vaikka tuntisit että libidosi olisi kateissa. Seksuaalisuus ja nautinto ovat syvässä yhteydessä elinvoimaan, innostukseen ja luovuuteen. Kokonaisvaltainen ja terve seksuaalisuus saa sinut säteilemään ja tuntemaan, että olet täysin elossa ja oman elämäsi ohjaksissa. Emme halua kadottaa tätä elinvoimaa. Ja muista, sinä et tarvitse seksiin partneria. Sooloseksi voi olla erittäin nautinnollista, joskus jopa parempaa kuin partnerin kanssa, joka ei  tarpeeksi tunne tai huomioi, sitä mistä sinä nautit.

Seksi vapauttaa nautinnollisia hormoneja kuten dopamiinia, noradrenaliinia, testosteronia ja oksitosiinia. Nämä hyvänolon hormonit rentouttavat ja vahvistavat immuunijärjestelmääsi. Kun nautintosi kehittyy kohti kliimaksia, kehosi työntää ulos kortisolia, stressihormonia, joka aiheuttaa painonnousua, ikääntymistä ja erilaisia terveyshaasteita. Ja minä ainakin otan mielummin dopamiini ryöpyn seksistä kuin sometykkäyksistä.

Seksiin liittyvät toiminnot kehon, mielen ja energian tasoilla surkastuvat kuin mitkä tahansa lihakset, jos emme treenaa niitä. Tee säännöllisiä kehollisia nautintoharjoituksia, pidä eroottinen tuli, mielesi ja halusi aktiivisena ja anna itsesi puhjeta kukkaan uudella tasolla

Tässä parhaat vinkkini siihen, miten pidät yllä seksuaalista haluasi

  • Yksi isoista myyteistä on, että seksi ”tapahtuu ihan itsestään”. Ideaalitapauksessa näin voisi olla, mutta ikävä kyllä, alamme pienestä pitäen vastaanottamaan negatiivisia viestejä ja oppeja seksuaalisuudesta, nautinnosta ja kehostamme. Kirjoita ylös, minkälaisia huonoja tai vääristyneitä uskomuksia olet oppinut seksuaalisuudesta tai omasta seksuaalisuudestasi. Mistä ne ovat tulleet? Käännä uskomukset päinvastaiseksi ja positiiviseksi.
  • Harrasta sooloseksiä. Opeta kehollesi ja hermostollesi oman kosketuksesi avulla, että olet kaunis, ansaitset nautintoa ja että seksuaalisuutesi on sinua varten. Opettele minkälainen kosketus kiihottaa sinua ja missä ovat herkullisimmat erogeeniset alueesi.
  • Pidä huolta kehostasi kaikin mahdollisin tavoin. Liiku, syö hyvin ja nuku riittävästi. Käytä seksissä mahdollisimman luonnollisia liukuvoiteita ja nautinnollisia hierontaöljyjä.
  • Opettele itseilmaisua. Tanssin, laula ja puhu sydämestäsi käsin. Vapauta itsesi turhista häpeän kahleista.
  • Nauti yhteydestä luontoon kävelyllä, rannoilla, puutarhassa, metsässä. Pysähdy tuntemaan, että nautinnollinen elinvoima virtaa lävitsesi, kun olet luonnossa.
  • Parisuhteeseen liittyvät ongelmat vaikuttavat aina seksuaaliseen halukkuuteen. Selvitä parisuhteeseesi liittyvät haasteet. Hae apua pariterapiasta tai seksuaaliterapiasta. Ruoki kipinää parisuhteessasi nautinnollisilla yllätyksillä.
  • Stimuloi eroottista mielikuvitustasi kirjoilla ja elokuvilla. Keksi ja kehittele seksuaalisia fantasioita. Kirjoita eroottisia runoja. Jaa kaikkia näitä kumppanisi kanssa.
  • Ruoki tietoisesti aistinautintoja. Katsele, kuuntele, kosketa, maista ja haista asioita, jotka tuntuvat nautinnollista. Anna itsesi pysähtyä hetkeen ja uppoutua näihin kokemuksiin.
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image