Nuori, sinusta tulee vielä tosi hyvä, vaikka aina ei siltä tuntuisi

Joissain asioissa sinusta tulee erinomainen ja monissa asioissa ihan jees. 

Ja joissain asioissa joita olet sitkeästi harjoitellut, tulet loistamaan! Mutta tulet luultavasti myös pettymään taitoihisi. Kukaan kun ei voi osata kaikkea ja onnistua aina, eikä onneksi tarvitsekaan.

Minä olen aikuinen, enkä osaa laittaa ruokaa. Tai osaan, mutta aina vähän jännitän, että kiehuvatko perunat yli. En osaa laskea päässäni numeroita yhteen ja tunnen aina oloni epävarmaksi matematiikassa. En koskaan oppinut koulussa kunnolla ruotsinkieltä, muistamaan historiallisia vuosilukuja tai neulomaan.

Mutta tiedän parhaat lounaspaikat kun nälkä iskee ja käytän näppärästi laskinta. Olen matkustellut ympäri maailmaa kommunikoiden hymyillä, käsillä ja pyytämällä muita avuksi, kun kielitaitoni ei ole riittänyt. Ja vaikka minun on vaikea keskittyä yhteen asiaan kerrallaan tai istua paikallaan, olen kirjoittanut kirjoja. Joka sivun välissä hyppelen ympäri huonetta, huokaisen…ja jatkan.

Osaan muutakin! Huomaan ja nautin muiden onnesta – siitä miten nuoripari pitää toisiaan kädestä kiinni, kuinka joogaoppilaat huokaavat itsensä rennoksi ja miten mieheni rokkaa kitaran kanssa lavalla.

Olen erinomainen äiti pienelle tytölleni ja näen kaikissa ihmisissä jotain hyvää. Tunnistan kanssakulkijoissani heidän potentiaalinsa, eli mahdollisuuden kasvuun ja uskallan myös kertoa sen heille.

Piirrän hyvin (mutta en erinomaisesti) mutta se riittää – voin silti luoda maailmoja kuvillani ja luoda taidetta, kuvittaa jopa kirjoja. Osaan katsoa sellaisilla laseilla ympärilleni, että löydän arjesta kauneutta ja pieniä ilon aiheita.

Paras taitoni on se, että löydän festareilta aina kadonneet kaverini!

Ei tarvitse olla paras, tarvitsee vain riittää itselleen.

Uskon että jokainen osaa jotain kun vain pysähtyy hetkeksi miettimään ja työntää sisäisen kriitikon sivuun. Missä kolmessa sellaisessa asiassa olet hyvä, mikä ei liity kouluun eikä työhön?

Artikkelikuva: Pexels.com

<<<<<<<<     >>>>>>>>

Lumoava tyttö -tehtäväkirja kannustaa itsensä tutustumiseen ja oman äänen löytämiseen. Kirjan monipuoliset tehtävät luotsaavat tyttöjä ja tytöiksi itsensä kokevia kasvamaan villiksi ja vapaiksi ihmisiksi, jotka nauttivat kehoistaan, kuuntelevat sydämensä ääntä ja antavat tarinoidensa kaikua kauas. Lumoava tyttö kannustaa itsetutkiskeluun ja auttaa näkemään tavallisessa elämässä ripauksen taikaa. Tilaa omasi puodista täältä:

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image