Nainen, sinä ansaitset nautintoa – koska viimeksi teit jotain vain oman nautintosi vuoksi?


Sinut on tarkoitettu elämään seksuaalisesti vapaana ja voimakkaana naisena, mutta koska viimeksi teit jotain vain oman nautintosi vuoksi? Ainoastaan itseäsi varten? Viime viikolla, viime kuussa, viime vuonna? Ehkä kesän nautinnollinen lämpö on auttanut tässä, mutta talvi on tulossa…

Me naiset yleensä asetamme muut ihmiset ja käytännön asiat itsemme edelle. To- do- lista on saatava hoidettua ennen kuin voimme antaa itsellemme hengähdyshetken tai jonkunlaista nautintoa. Silloinkin mieleemme voi hiipiä ajatus siitä, että olemme itsekkäitä.

Toisten auttaminen

Terapiassa käytämme usein vertausta, joka on tuttu lentokoneesta: Sinun on ensin laitettava happinaamari omille kasvoillesi ennen kuin autat muita. Jos sinulle ei ole happea, et voi auttaa ketään muuta. Arjessa tämä on muistutus siitä, että jos et ole omassa voimassasi, et oikeasti pysty auttamaan muita. Tai jos yrität ”pyörryt hapen puutteesta”, käytännössä palat loppuun tai ihmissuhteissasi tulee vakavia haasteita.

Naisen nautintoharjoitukset ovat tuo happinaamari.

Kuten hapenpuute voi aiheuttaa komplikaatioita, nautinnon puute aiheuttaa niitä myös. Stressitasot ovat korkealla, libido ja elinvoimasi ovat kadonneet, seksuaalinen haluttomuus on vallannut elämäsi, et saa orgasmeja tai olet vain väsynyt, ärtynyt, katkera, tyhjä, mikään ei huvita. Elät selviytymisvaihteella.

Hyvinvointi ja seksuaalinen nautinto

Sinut on tarkoitettu elämään nautinnossa. Kehosi on rakennettu nautintoa varten tuhansine hermopäätteineen, joista monet ovat siellä vain, jotta voisit kokea nautintoa. Olet varmasti kuullut klitoriksen 8000 hermopäätteestä, joille ei ole löydetty mitään muuta biologista funktiota paitsi nautinto.

Joten kannustan sinua sydämestäni valitsemaan nautinnon. Lähde tutkimaan ja tutustumaan syvemmin omaan sensuaaliseen ja seksuaaliseen nautintoosi. Sanomaan isosti nautinnollesi: ”Kyllä!”. Laittamaan sen ykköspaikalle elämässäsi. Ja muista, se ei ole itsekästä. Se on tie sinun ja kaikkien ympärilläsi olevien hyvinvointiin.

Kuva: pexels-elina-sazonova

Sensuaalisen naisen nautinto- verkkokurssini alkaa maanantaina 5.9. Lisätiedot täältä.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
VIIMEISET KAPPALEET Lukuvuosikalenteria 2023-2024 OUTLETISSA 10€ (norm. 17,90€)
PUOTIIN
close-image