Jos on kokenut vain sitä mitä tähänkin asti, voi olla vaikeaa uskoa, että muutos on mahdollista – mutta kyllä se on

Sanon usein asiakkailleni, että mitä jos sun ei tarvitsisi vielä uskoa, että muutos on mahdollista? Että mitä jos tutkittaisiin, miten omaa toimintaa voi miniaskelin lähteä viemään suuntaan, joka tukee, ravitsee, suojaa itseä? (Eli luodaan turvaa, muun muassa). ⁠

Muutos aiheuttaa stressiä. Siihen TARVITAAN stressiä – ja sitä TURVAA. Syvään muutokseen, ihan uuden kokemiseen tarvitaan sitä, että jokin meissä sheikkautuu ihan uuteen paikkaan. Turvan kautta se (uusi / muutos), mitä stressi yrittää meissä saada aikaan, pääsee tapahtumaan.⁠ Jos ei ole turvaa, muutoksia on vaikeaa viedä läpi, koska vaikeissa tunteissa alkaa uskoa, että ei tää hei onnistukaan, ei ollut oikea valinta, ei pysty kykenemään. ⁠Muutos ei (usein) tapahdu mukavuusalueilla ja siellä, missä mikään toiminnassa / omissa lähestymistavoissa ei muutu. Ja SE herättää myös haastavia tunteita ihan lähtökohtaisesti.

Mutta kasvun / laajentumisen stressiin suostuessa (joka voi olla myös tosi myönteistä) tapahtuu myös ulkoisia muutoksia – kun paradigmat sisäisesti muuttuvat, voimme vetää puoleemme ihan uusia kokemuksia.

Lue juttuni sisäisen turvan vahvistamisesta täältä


Voimauttavat kurssini ja terapeuttisen valmennukseni löydät TÄÄLTÄ.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image