Annatko muiden kohdella itseäsi huonosti? – Ihmisyyttä ei voi korjata teipillä ja pikaliimalla


Kuormitutko ihmissuhteissa? Tuntuuko, että olet muille kynnysmattona, tai ettet tule huomioiduksi omana itsenäsi? Ratkaisu ei löydy odottamalla tai vaatimalla muilta muutosta.

Jos haluaa arvostusta ja kunnioitusta muilta, tulee ensin arvostaa ja kunnioittaa itseään. Sen kautta mahdollistuu terveiden rajojen asettaminen ihmissuhteissa.

Ihmisyyttä ei voi korjata teipillä ja pikaliimalla

Ylikiltteys, pelko loukata toista, itsensä alentaminen ja miellyttäminen ovat karhunpalveluksia. Ne eivät lopulta palvele kumpaakaan, eivätkä johda tasapainoisiin ja toimiviin ihmissuhteisiin.

Henkistä hyvinvointia on vaikea nähdä ulospäin. Jos piilotamme tunteemme ja tarpeemme, kuinka voisimme olettaa, että muut osaisivat huomioida jotakin sellaista, jota me emme näytä itsestämme?

“Me opetamme muille, miten meitä tulee kohdella.”

Ne ihmissuhteet, joissa emme tule hyväksytyksi ja kunnioitetuksi omana itsenämme, eivät ehkä ole oikeita elämäämme, mutta jos emme rohkene näkyä omana itsenämme, harvemmin ihmissuhteetkaan paranevat vaihtamalla.

Vain sen kautta, että astumme vuorovaikutukseen aitoina, sekä toiselle, että itsellemme, voimme myös nähdä ketkä ihmisistä pitävät meistä sellaisina kuin me aidosti olemme.

Kaikkia ihmissuhteitamme me emme voi valita, kuten vanhempiamme ja sisaruksiamme, mutta lopulta vastuu siitä, mihin vedämme rajat oman hyvinvointimme ympärillä suhteessa itseemme ja muihin, on meillä itsellämme, sillä me opetamme muille, miten meitä tulee kohdella.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image