Sinä olet hyvä, riittävä ja rakastettava juuri sellaisena kuin olet

Sinä olet hyvä, riittävä ja rakastettava juuri sellaisena kuin olet. Sinussa ei ole mitään väärää. Et myöskään tarvitse mitään lisää, sillä sinussa on jo kaikki.

Saatat kuitenkin tarvita rohkeutta nähdä tuo kaikki ENEMMÄN itsessäsi: kauneutesi, voimasi, kykysi ja viisautesi. Nähdä, tuoda valoon ja antaa kaikkien muidenkin nähdä.

Sinulla on tuosta enemmästä ehkä jokin aavistuksenkaltainen aistimus, mikä voi ilmetä esimerkiksi epämääräisenä tyytymättömyyden tunteena tai kaipuuna, jolle ei oikein löydy järkevää perustetta. Kaikki on hyvin, mutta ei kuitenkaan.

Sinussa on mahdollisuuksia, joista et ehkä uskalla edes unta nähdä. Vielä. Ja jos näetkin, et tiedä, miten saisit nuo mahdollisuudet käyttöösi.

Sinussa on potentiaalia, jonka valoon tuomisesta olisi suurta iloa sekä itsellesi että kanssakulkijoillesi. Potentiaalia, joka tekee elämästäsi intohimoisempaa ja merkityksellisempää ja joka saa energiasi virtaamaan vahvana ja vapaana.

Saatat kieltää tuon kaiken ja kertoa itsellesi ”en ole ansainnut, en pysty, en kykene, en osaa”. Rajoittavia uskomuksia, jotka liittyvät minäkäsitykseesi. Minäkäsitykseen, joka on vain mielesi luomaa harhaa. Sinua ja mahdollisuuksia pienentävää harhaa.

Toisin kuin ehkä ajattelet, ei unelmiesi todeksi elämistä ja menestystäsi määrittele myöskään akateeminen koulutus, muodolliset pätevyydet, todistukset, ansiomerkit eivätkä diplomit, joilla kyvykkyyttämme valitettavasti vieläkin isoin osin mitataan.

Onnellisuutesi ja menestyksesi, mitä ikinä sinulle tarkoittaakaan, on sen sijaan sydämesi puheen, siitä kumpuavan rohkeutesi, asenteesi sekä minäkäsityksesi sanelemaa.

Saatat tarvita rohkaisua ollaksesi sitä, mitä sinun on tarkoitus olla ja tehdäksesi sitä, mitä sinun on tarkoitus tehdä. Jotta loistat valoasi kauas ja kauan. Jotta olet enemmän.

Kirjasta Sinä olet enemmän – palavalla sydämellä kohti omaa juttua

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image