Tuntuuko siltä kuin kaikki olisi hyvin, mutta ei kuitenkaan? – Edessäsi voi olla mahdollisuuksia, joita et vielä näe

Sinä olet hyvä, riittävä ja rakastettava juuri sellaisena kuin olet. Sinussa ei ole mitään väärää. Et myöskään tarvitse mitään lisää, sillä sinussa on jo kaikki.

Saatat kuitenkin tarvita rohkeutta nähdä tuo kaikki ENEMMÄN itsessäsi: kauneutesi, voimasi, kykysi ja viisautesi. Nähdä, tuoda valoon ja antaa kaikkien muidenkin nähdä.

Sinulla on tuosta enemmästä ehkä jokin aavistuksenkaltainen aistimus, mikä voi ilmetä esimerkiksi epämääräisenä tyytymättömyyden tunteena tai kaipuuna, jolle ei oikein löydy järkevää perustetta. Kaikki on hyvin, mutta ei kuitenkaan.

Sinussa on mahdollisuuksia, joista et ehkä uskalla edes unta nähdä. Vielä. Ja jos näetkin, et tiedä, miten saisit nuo mahdollisuudet käyttöösi.

Sinussa on potentiaalia, jonka valoon tuomisesta olisi suurta iloa sekä itsellesi että kanssakulkijoillesi. Potentiaalia, joka tekee elämästäsi intohimoisempaa ja merkityksellisempää ja joka saa energiasi virtaamaan vahvana ja vapaana.

Saatat kieltää tuon kaiken ja kertoa itsellesi ”en ole ansainnut, en pysty, en kykene, en osaa”. Rajoittavia uskomuksia, jotka liittyvät minäkäsitykseesi. Minäkäsitykseen, joka on vain mielesi luomaa harhaa. Sinua ja mahdollisuuksia pienentävää harhaa.

Toisin kuin ehkä ajattelet, ei unelmiesi todeksi elämistä ja menestystäsi määrittele myöskään akateeminen koulutus, muodolliset pätevyydet, todistukset, ansiomerkit eivätkä diplomit, joilla kyvykkyyttämme valitettavasti vieläkin isoin osin mitataan.

Onnellisuutesi ja menestyksesi, mitä ikinä sinulle tarkoittaakaan, on sen sijaan sydämesi puheen, siitä kumpuavan rohkeutesi, asenteesi sekä minäkäsityksesi sanelemaa.

Saatat tarvita rohkaisua ollaksesi sitä, mitä sinun on tarkoitus olla ja tehdäksesi sitä, mitä sinun on tarkoitus tehdä. Jotta loistat valoasi kauas ja kauan. Jotta olet enemmän.

Kirjasta Sinä olet enemmän – palavalla sydämellä kohti omaa juttua

Aiheeseen liittyviä tuotteita Hidasta elämää -puodissa:
Hei ihana 🥰! Oletko jo tilannut Hidasta elämää -klubikirjeen? Tilaa nyt ja saat -10% alennuskoodin puotiin!
Tilaa
close-image