Jos pelkkä arki on selviytymistä, on hyvinvointiblogien neuvoja vaikea noudattaa – 5 lohdullisen humoristista ajatusta sohvanpohjalle

Suurimmalla osalla meistä on aika hyvä näppituntuma siitä, mitä meidän olisi hyvä tehdä, jotta voisimme paremmin. Siis liikkua säännöllisesti, syödä terveellisesti, nukkua hyvin, luoda oikeanlainen tasapaino työn ja vapaa-ajan välille, suhtautua itseensä myötätuntoisesti, tehdä enemmän asioita, jotka antavat voimaa ja energiaa ja niin edelleen…

Aina ei kuitenkaan suksi luista. Joskus elämä tarjoilee sellaista liisteriä, että hyvää tarkoittavat neuvot aiheuttavat lähinnä oksennusreaktion. Silloin on hyvä ottaa pieni aikalisä ja muistaa seuraavat asiat.

  1. Et ole yksin. Jokainen hyvinvointiblogistikin kamppailee oman hyvinvointinsa kanssa. Itse kirjoitan usein juuri niistä aiheista, jotka ovat myös itselleni jollain tavalla haastavia. Koitan siis samalla neuvoa ja opettaa itseäni, enkä todellakaan ole mikään kympin oppilas.
  2. Pohjalta se pienikin ponnistaa. Nykyisen tilanteen myöntäminen ja hyväksyminen on jo hemmetin hieno ja rohkea ensimmäinen askel. Mikä voisi olla sellainen seuraava askel, joka ei tunnu kohtuuttoman vaativalta?
  3. Ei tämä nyt niin vakavaa ole. Välillä on hyvä ajatella isompaa kuvaa ja nähdä myös ne elämän koomiset ulottuvuudet. Onhan tämä nykyihmisen elämä melkoisen mielenkiintoinen ja haastava laji. Esimerkiksi puhelinta selatessa on hyvä pitää mielessä, että täydellisen Instagram-feedin tai täydellisten vatsalihasten takana tuskin on täydellistä elämää.
  4. Peli voi kääntyä hetkenä minä hyvänsä. Vaikka juuri nyt tuntuisikin synkältä ja toivottomalta, voi muutos olla jo kulman takana. Elämä on arvaamatonta, eikä aina yksinkertaisesti pysty suorittamaan samalla tasolla. Kysy vaikka urheilijoilta.
  5. Elämään mahtuu melkoinen väriskaala. Tummilla vesillä seilaaminen voimistaa kirkkaita värejä ja helpomman vaiheen koittaessa, sitä todella osaa arvostaa.

Selvisit tästäkin päivästä, se on kova juttu!

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image