5 ajatusta, jotka rohkaisevat ja antavat voimaa elämän myllerryksiin – ”Maa allasi kantaa”

Oletko laskenut, miten monta ”viimeisillä voimillasi” tehtyä asiaa olet tehnyt? Voima on uusiutuva luonnonvara. Toisinaan voimat ehtyvät, mutta niin kauan kuin elämme, voimat eivät lopu kokonaan. Joskus kun kuvittelee kadottaneensa voimansa tai vahvuutensa, voima löytyy jostain muualta. Meissä kaikissa on voima muuttaa oman elämämme suunta.

Uutuuskirjassani Suuria hetkiä – viisautta ja voimaa elämän taitekohtiin pureudun muun muassa voimaan ja siihen, miten paljon sitä meissä tietämättämme on. Kaikille meille on tuttu niin sanottu ”taisteluvaihde”, jossa olemme kaikki olleet poikkeuksellisen suuria fyysisiä tai henkisiä ponnistuksia vaativassa tilanteessa.

Kuulin tarinan, jonkan mukaan äiti nosti henkilöautoa ilmaan, jotta sai sen alle jääneen lapsensa pois auton alta. 12 sukeltajaa pelasti Thaimaan luolaloukusta 13 henkisen teinijalkapallojoukkueen, vaikka maailma veikkasi operaatiota mahdottomaksi. Uskon, että meistä kaikista löytyy tarpeen tullen valtava voima muuttaa asioita tai selvitä epämieluisista tai jopa vaarallisista tilanteista.

Alla poimitut voimarunot löytyvät Suuria hetkiä -kirjasta.

Runot on poimittu kirjasta Suuria hetkiä – viisautta ja voimaa elämän taitekohtiin, josta löytyy oivaltavia tarinoita, ajatuksia Rakkaudesta, Ilosta, Surusta ja Voimasta – sekä uusista aluista.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image