5 ajatusta, jotka rohkaisevat ja antavat voimaa elämän myllerryksiin – “Maa allasi kantaa”

Oletko laskenut, miten monta ”viimeisillä voimillasi” tehtyä asiaa olet tehnyt? Voima on uusiutuva luonnonvara. Toisinaan voimat ehtyvät, mutta niin kauan kuin elämme, voimat eivät lopu kokonaan. Joskus kun kuvittelee kadottaneensa voimansa tai vahvuutensa, voima löytyy jostain muualta. Meissä kaikissa on voima muuttaa oman elämämme suunta.

Uutuuskirjassani Suuria hetkiä – viisautta ja voimaa elämän taitekohtiin pureudun muun muassa voimaan ja siihen, miten paljon sitä meissä tietämättämme on. Kaikille meille on tuttu niin sanottu “taisteluvaihde”, jossa olemme kaikki olleet poikkeuksellisen suuria fyysisiä tai henkisiä ponnistuksia vaativassa tilanteessa.

Kuulin tarinan, jonkan mukaan äiti nosti henkilöautoa ilmaan, jotta sai sen alle jääneen lapsensa pois auton alta. 12 sukeltajaa pelasti Thaimaan luolaloukusta 13 henkisen teinijalkapallojoukkueen, vaikka maailma veikkasi operaatiota mahdottomaksi. Uskon, että meistä kaikista löytyy tarpeen tullen valtava voima muuttaa asioita tai selvitä epämieluisista tai jopa vaarallisista tilanteista.

Alla poimitut voimarunot löytyvät Suuria hetkiä -kirjasta.

Runot on poimittu kirjasta Suuria hetkiä – viisautta ja voimaa elämän taitekohtiin, josta löytyy oivaltavia tarinoita, ajatuksia Rakkaudesta, Ilosta, Surusta ja Voimasta – sekä uusista aluista.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image