Mikä näistä persoonallisuustyypeistä sinä olet? – Löydä oma tapasi tehdä elämästä onnellisempaa

Ihmiset voidaan jakaa yhdeksään erilaiseen persoonallisuustyyppiin enneagrammin avulla. Jokaisella tyypillä on oma tapansa ajatella, tuntea ja toimia – sekä olla onnellinen.

Persoonallisuustyyppimme myös rajoittavat onnellisuuttamme, kukin omalla tavallaan. Kun tunnistamme ja tiedostamme oman tyyppimme toimintatavat, voimme vapautua onnellisuutta rajoittavista uskomuksistamme ja avautua onnellisuuteen.

Auli Malimaan uutuuskirja Onni asuu jo sinussa – 9 tapaa olla onnellinen auttaa sinua löytämään oman persoonallisuustyyppisi ja ainutlaatuisen tapasi olla onnellinen

Mitkä näistä kysymyksistä saavat sinut nyökyttelemään?

  1. Haluatko aina tehdä kaiken virheettömästi? Pyritkö jatkuvasti uudistamaan itseäsi paremmaksi ja kehittämään muita? Oletko mielelläsi mallina muille oikeasta tavasta elää ja toimia?
  2. Onko muiden huomioiminen ja heistä välittäminen sinulle tärkeää? Laitatko muiden tarpeet ja toiveet omiesi edelle? Ilahduttaako sinua huomata, että olet tarpeellinen muille?
  3. Onko sinulla kaikessa tekemisessäsi tavoite? Turhauttaako tehottomuus sinua? Haluatko myös muiden huomaavan saavutuksesi ja menestyksesi?
  4. Ovatko tunteesi sinulle tärkeä tiedonlähde maailmasta? Tuntuuko sinusta pahalta, jos joku sanoo sinua tavalliseksi? Haluatko jättää yksilöllisen jälkesi kaikkeen tekemiseesi?
  5. Uskotko, että kaiken voi ymmärtää ajattelun kautta? Onko mielesi sisäinen elämä kiinnostavampaa kuin arkesi? Arvostatko itsenäisyyttä ja toisten asioihin puuttumattomuutta?
  6. Pyritkö toiminnassasi ja elämässäsi kohti turvallisuutta? Ennakoitko automaattisesti mahdolliset vaaratilanteet, riskit ja uhkat? Panostatko mielelläsi aikaasi ja energiaasi yhteisen hyvän eteen?
  7. Onko hauskuus sinulle tärkeää? Innostutko herkästi uusista asioista? Onko sinulla aina useampia mahdollisuuksia ja suunnitelmia, miten edetä?
  8. Hankitko itsellesi muilta kyselemättä sen, mitä koet tarvitsevasi? Tunnetko tarvetta vastustaa niitä, jotka kohtelevat muita epäoikeudenmukaisesti? Järkytätkö muita tai kapinoitko sovinnaisia tapoja vastaan omalla suoruudellasi?
  9. Pyritkö ylläpitämään rauhaa ja harmoniaa kaikissa tilanteissa? Onko sinun helppo tulla toimeen muiden kanssa? Muistatko ne harvat hetket, jolloin olet suuttunut?

Kurkkaa kirja.  

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image