Mistä tiedät, mikä sinulle on tärkeää? (Sinä vain tiedät)

Viime keväänä sain kosketuksen todelliseen sydänyhteyteen. Joogakurssilla harjoitukset ohjasivat minut kaiken läpäisevään tunteeseen, jossa oli ihan kaikki. Tunsin, että kun minulla on yhteys sydämeeni, mitään muuta ei tarvita. Se on tärkeintä mitä voi olla.

Toki olin jo vuosien myötä oppinut, että meditaatio (ehkä voisi sanoa yksinkertaisemmin pelkkä oleminen) on avain kaikkiin kysymyksiini. Mitä tahansa kaipaan, ihmettelen, tarvitsen, pohdin – asiat  kirkastuvat, kun vain istun kysymykseni ja pyyntöni kanssa.

Mistä tiedät vastauksen kysymykseesi? Sinä vain tiedät. Meissä kaikissa on olemassa ikiaikaista viisautta, joka vain on hukkunut arkisen hälyn alle. Vähitellen minullekin on alkanut kirkastua se, mikä minulle on totta ja mikä on minun viestini maailmalle. Ja milloin on oikea aika sanoa se ääneen!

Kuuntele lisää Taikaelämää-podcastin toisesta jaksosta. Luvassa levollista ja rauhoittavaa pohdintaa:

Sydänyhteyden löytämiseen aivan ihana tapa on intuitiivinen kirjoittaminen. Siihen inspiroi Katrilta juuri ilmestynyt Löydä elämän taika -tehtäväkirja, jossa on oivalluttavia kysymyksiä ja tilaa kirjoittamiseen. Tilaa omasi ja sukella rohkeasti sydämeesi!

Aiheeseen liittyviä tuotteita Hidasta elämää -puodissa:
 • Ale!

  Joogapaketti

  77,90  60,00  (sis. alv)
  Lisää ostoskoriin
 • Löydä elämän taika – Tehtäväkirja

  17,90  (sis. alv)
  Lisää ostoskoriin
 • Ale!

  Taikapaketti

  43,60  34,90  (sis. alv)
  Lisää ostoskoriin