Mistä tiedät, mikä sinulle on tärkeää? (Sinä vain tiedät)

Viime keväänä sain kosketuksen todelliseen sydänyhteyteen. Joogakurssilla harjoitukset ohjasivat minut kaiken läpäisevään tunteeseen, jossa oli ihan kaikki. Tunsin, että kun minulla on yhteys sydämeeni, mitään muuta ei tarvita. Se on tärkeintä mitä voi olla.

Toki olin jo vuosien myötä oppinut, että meditaatio (ehkä voisi sanoa yksinkertaisemmin pelkkä oleminen) on avain kaikkiin kysymyksiini. Mitä tahansa kaipaan, ihmettelen, tarvitsen, pohdin – asiat  kirkastuvat, kun vain istun kysymykseni kanssa. Kunhan olen opetellut olemaan epätietoisuuden äärellä vastauksia vaatimatta, hämmennys on alkanut hälvetä. Vähitellen on alkanut kirkastua se, mikä minulle on totta ja mikä on minun viestini maailmalle.

Mistä tiedät vastauksen kysymykseesi? Sinä vain tiedät. Meissä kaikissa on olemassa ikiaikaista viisautta, joka vain on hukkunut arkisen hälyn alle. Mielellä on kiire järkeillä ja jäsentää, mutta sydämesi tietää jo. Sen vastaus on jotakin paljon mielen suunnitelmia suurempaa.

Kuuntele lisää sydänyhteydestä Taikaelämää-podcastista. Luvassa levollista pohdintaa:

Aiheeseen liittyviä tuotteita Hidasta elämää -puodissa:
Hei ihana 🥰! Oletko jo tilannut Hidasta elämää -klubikirjeen? Tilaa nyt ja saat -10% alennuskoodin puotiin!
Tilaa
close-image