Meditointi on alitajunnan roskien pois viemistä – 11 syytä, miksi jokaisen kannattaisi opetella meditoimaan

11 syytä, miksi jokaisen kannattaisi opetella meditoimaan.

 1.  Alitajunnan roskakuski. Jo muutaman minuutin päivittäinen meditaatioharjoittelu puhdistaa alitajunnan sopukoita ja mahdollistaa elämän virtauksen. Tuoreilla ajatuksilla, tavoilla ja energialla on tilaa virrata sisään.
 2. Neutraali mieli. Meditointi tekee mielen kirkkaammaksi ja auttaa suhtautumaan asioihin neutraalin joogisen mielen kautta.
 3. Parempi keskittyminen. Meditaatio on keskittymistä. (Se ei siis ole silmät kiinni istumista.) Meditaatio tarkoittaa, että mitä tahansa oletkin tekemässä, olet todella tekemässä sitä.
 4. Tyhjä tila. Jos hiljaiset hetket täyttää televisio tai tietokone, eivät aivot saa tarvitsemaansa lepoa tai mieli rauhaa. Siksi tietoiselle meditaatioharjoittelulle on tässä ajassa enemmän tilausta kuin ennen.
 5. Kasvava tietoisuus. Keskittyminen kasvattaa tietoisuutta. Meditaation avulla voi muun muassa vähentää pelkoa, itsekkyyttä, epäjohdonmukaisuutta ja päättämättömyyttä sekä tuoda elämään enemmän armoa, sitoutumista ja tavoitteiden saavuttamista.
 6. Tunteiden salliminen. Meditointi kasvattaa kykyä selvitä tunteiden aiheuttamista myrskyistä.
 7. Itsensä tunteminen. Meditointi yksinkertaisesti helpottaa ”oman paikkansa löytämistä”. Se auttaa päästämään irti alitajuisista tavoista ja tuntemaan sisäistä rauhaa ja tekee näin maailmasta paremman paikan elää.
 8. Mielen kouluttaminen. Meditointi harjoittaa mieltä, joka on joogan oppien mukaan olemassa sielun palvelemiseksi. Monella meistä mieli kuitenkin hihkuu ja hyppii asiasta toiseen kuin villi apina.
 9. Luottamus intuitioon. Kun mieli oppii palvelemaan sielua, toimii intuitio vahvana ja elämä on makea virtaus, jossa asiat tulevat luokse sen sijaan että niiden perässä täytyisi juosta. Elämä on onnellista ja rentoa ilman turhaa hötkyilyä.
 10. Tilaisuus oppia. Meditaation arvo on sen tekemisessä. Tulokset kannattaa unohtaa ja keskittyä vain nykyhetkeen. Aina läsnäoloa ei meditoidessa tunne, mutta silti meditaatio kannattaa tehdä. Mitä tahansa meditaation aikana tapahtuu, on henkilökohtaista oppimista.
 11. Syvä rauha. Mieli rauhoittuu meditaation aikana, kun hyväksyy kehon tuntemukset. Kun pitää tietoisuuden mukana, tarkkailee mitä itsessä tapahtuu eikä reagoi, saa tuntemuksiin etäisyyttä. Samalla hiljainen aika yksittäisten ajatusten välissä kasvaa. Vähitellen tämä aika pitenee ja johtaa meditatiiviseen, värähtelevään hiljaisuuteen.

Kuulostaa hyvälle, mutta kuinka meditoimisen voi aloittaa? Voit lukea lisää tekstistä Meditaatio muuttaa tylsyyden pyhyydeksi.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image