Pienet traumat

26,90  (sis. alv)

Henkisten haavojen suuret vaikutukset

Kun mikään ei vaivaa mutta kaikki on vähän pielessä.

Psykologi Meg Arroll kertoo kirjassaan Pienet traumat, kuinka tunnistamme vastoinkäymisten vaikutukset ja käännämme ne vahvuuksiksemme.

Varastossa

Kuvaus

Pienet traumat

Psykologi Meg Arroll kertoo kirjassaan Pienet traumat, kuinka tunnistamme vastoinkäymisten vaikutukset ja käännämme ne vahvuuksiksemme.

Tuntuuko sinusta siltä, että kuljet elämäsi läpi kuin unessa, kykenemättä osallistumaan siihen täysipainoisesti? Että mikään elämässäsi ei varsinaisesti ole vialla, mutta silti kaikki tuntuu vaikealta? Syynä voivat olla pienet traumat, joita et ole edes huomannut saaneesi. Sellaisia voivat olla esimerkiksi kiusatuksi joutuminen, äkillinen ympäristön vaihdos, suorittamispaine ja taloudelliset huolet.

Jos tiedostat nämä sinua vaivaavat elämän kolhut, voit kääntää ne vahvuuksiksesi muodostamalla psykologisen immuniteetin, joka auttaa sinua selviytymään myös tulevista isoista traumoista. Kirjassa psykologi Meg Arroll soveltaa ongelmien käsittelyyn kolmivaiheista lähestymistä: tiedostaminen, hyväksyminen ja toiminta. Hän käyttää pieniä traumoja esitellessään esimerkkitapauksia potilaistaan ja tarjoaa myös harjoituksia, joilla lukija voi käsitellä omia vastaavia pieniä traumojaan.

 

Tohtori Meg Arroll on brittiläinen psykologi, tutkija ja tietokirjailija, ja hän on erikoistunut terveyteen ja hyvinvointiin. Hän kirjoittaa säännöllisesti kolumneja moniin lehtiin ja vierailee radio- ja podcast-ohjelmissa. Pienet traumat on hänen ensimmäinen suomennettu kirjansa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pienet traumat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...