Nyt riittää – rajat kiltteydelle

25,90  (sis. alv)

Lisää energiaa ja iloa lempeällä jämäkkyydellä 💖

Suvi Bowellanin Nyt riittää – rajat kiltteydelle opastaa ymmärtämään omia toimintamalleja ja asettamaan terveet rajat, jotka tuovat positiivisia muutoksia elämään.

Kirja ilmestyy arviolta 25.9.24.

Varasto loppu

Kuvaus

Nyt riittää – rajat kiltteydelle

Suvi Bowellanin Nyt riittää – rajat kiltteydelle opastaa ymmärtämään omia toimintamalleja ja asettamaan terveet rajat, jotka tuovat positiivisia muutoksia elämään.

Rajojen tehtävä on suojata ja mahdollistaa hyvältä tuntuva vuorovaikutus. Ylikilteiltä, stressaantuneilta, uupuneilta ja masentuneilta terveet rajat usein puuttuvat. Syyt tähän voivat kummuta esimerkiksi lapsuudesta tai kulttuurisista ajatusmalleista.

Tunneterapeutti Suvi Bowellan kiteyttää Hidasta elämää -kirjassaan Nyt riittää – rajat kiltteydelle, että terveet rajat tuovat elämään lisää itsekunnioitusta, arvostusta ja sujuvuutta. Bowellan kertoo samastuttavia kokemustarinoita, joiden avulla voi huomata omia toimintatapoja. Omien rajojen määrittäminen ei välttämättä ole helppoa vaan se vaatii itsetutkiskelua, rehellisyyttä ja itseluottamusta. Syvään iskostuneiden uskomusten tarkastelu voi kuitenkin herätellä ja auttaa suhtautumaan itseensä lempeämmin.

Suvi Bowellan on tunneterapeutti, valmentaja ja kirjailija. Hän on jo yli kymmenen vuoden ajan auttanut ihmisiä kohentamaan henkistä hyvinvointiaan. Suvilta on aiemmin ilmestynyt kirjat Helpotusta erityisherkän elämään,  Kiltin tytön voimakirja (saatavilla äänikirjana),  Ihana herkkyys (saatavilla äänikirjana) sekä tehtäväkirja Erityisherkän päiväkirja.  Suvi on myös suunnitellut suositut Herkän voimakortit sekä Kiltin voimakortit.

Kustantaja: Bazar / Hidasta elämää -kirjaperhe

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nyt riittää – rajat kiltteydelle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...