Ale!

Erityisherkän päiväkirja

(2 tuotearviota)

Alkuperäinen hinta oli: 19,90 €.Nykyinen hinta on: 15,92 €. (sis. alv)

Erityisherkän päiväkirja toimii itsetutkiskelun apuvälineenä, kannustajana ja tarvittaessa lohduttajanakin. Kannustavien tekstien ja omaa voimaa lisäävien harjoitusten avulla erityisherkkä voi muistaa joka päivä, että hänellä on supervoima käytössään.

Suursuosion saavuttanut Erityisherkän päiväkirja sai uuden painoksen (v. 2023) 😍

Vain 18 varastossa

Kuvaus

ERITYISHERKÄN PÄIVÄKIRJA – Tehtäväkirja erityisherkille

Oletko sinä erityisherkkä? Meitä herkkiksiä on jopa viidesosa kaikista ihmisistä! Itsetuntemuksen lisääminen on hyvä askel omien ominaisuuksiensa ymmärtämiseen ja hyväksymiseen. Ihana herkkyys -kirjan kirjoittajan Suvi Bowellanin odotettu teos Erityisherkän päiväkirja kannustaa sinua tarkastelemaan oman herkkyytesi hyviä puolia ja mahdollisuuksia. Kannustavien tekstien ja omaa voimaa lisäävien harjoitusten avulla muistutetaan omista käytössä olevista supervoimista.

Voit käyttää tätä päiväkirjaa:

💖 tsemppikaverina
💖 lohduttajana
💖 itsetutkiskelun ja rauhoittumisen välineenä
💖 oman elämäsi suunnittelun apuna.

Tehtäväkirjasta löytyvät vinkit muistuttavat ottamaan säännöllisesti pienen palautumishetken itsellesi. Iloa ja kiitollisuutta lisäävät aamu- ja iltarutiinit auttavat suuntaamaan ajatukset kohti hyviä asioita. Säännöllisesti käytettyinä ne alkavat vaikuttaa siten, että päivä sujuu helpommin myönteisten odotusten ja kiitollisuuden avulla.

Suvi Bowellan on henkisen hyvinvoinnin ohjaaja, energiahoitaja ja kouluttaja. Hän on tehnyt pioneerityötä hyvinvoinnin parissa vuodesta 2009 tuoden Suomeen useita terapiamenetelmiä, kuten Clearing Toxic Emotions -tunneterapia ja ThetaHealing®. Suvilta on aiemmin ilmestynyt suosittu teos Ihana herkkyys

“Herkkyys ei ole heikkoutta. Herkkyys on voimaa kohdata maailman avoimin silmin.” – Suvi Bowellan

#erityisherkänpäiväkirja

Kustantaja: Otava/ Hidasta elämää -kirjaperhe

2 arviota tuotteelle Erityisherkän päiväkirja

  1. Roosa (varmistettu kirjoittaja)

    Ihana päiväkirja. Kauniista ulkonäöstä myös pisteet. Mieleen pulpahtelee herkästi asioita, joten ylös tulee kirjoitettua paljon ajatuksia. Olen aina tykännyt kirjoittaa päiväkirjaa taikka sen tapaisia vihkoja, mutta tää on ehdottomasti paras niistä, joita olen täytellyt. <3

  2. Marjut (varmistettu kirjoittaja)

    Sievä kirja, jos vain aikaa löytyy kirjoittamiselle.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...