Ale!

Erityisherkän päiväkirja

14,32  (sis. alv)

Erityisherkän päiväkirja toimii itsetutkiskelun apuvälineenä, kannustajana ja tarvittaessa lohduttajanakin. Kannustavien tekstien ja omaa voimaa lisäävien harjoitusten avulla erityisherkkä voi muistaa joka päivä, että hänellä on supervoima käytössään.

Tuotetunnus (SKU): EHP Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

ERITYISHERKÄN PÄIVÄKIRJA – Tehtäväkirja erityisherkille

Oletko sinä erityisherkkä? Meitä herkkiksiä on jopa viidesosa kaikista ihmisistä! Itsetuntemuksen lisääminen on hyvä askel omien ominaisuuksiensa ymmärtämiseen ja hyväksymiseen. Ihana herkkyys -kirjan kirjoittajan Suvi Bowellanin odotettu teos Erityisherkän päiväkirja kannustaa sinua tarkastelemaan oman herkkyytesi hyviä puolia ja mahdollisuuksia. Kannustavien tekstien ja omaa voimaa lisäävien harjoitusten avulla muistutetaan omista käytössä olevista supervoimista.

Voit käyttää tätä päiväkirjaa:

💖 tsemppikaverina
💖 lohduttajana
💖 itsetutkiskelun ja rauhoittumisen välineenä
💖 oman elämäsi suunnittelun apuna.

Tehtäväkirjasta löytyvät vinkit muistuttavat ottamaan säännöllisesti pienen palautumishetken itsellesi. Iloa ja kiitollisuutta lisäävät aamu- ja iltarutiinit auttavat suuntaamaan ajatukset kohti hyviä asioita. Säännöllisesti käytettyinä ne alkavat vaikuttaa siten, että päivä sujuu helpommin myönteisten odotusten ja kiitollisuuden avulla.

Suvi Bowellan on henkisen hyvinvoinnin ohjaaja, energiahoitaja ja kouluttaja. Hän on tehnyt pioneerityötä hyvinvoinnin parissa vuodesta 2009 tuoden Suomeen useita terapiamenetelmiä, kuten Clearing Toxic Emotions -tunneterapia ja ThetaHealing®. Suvilta on aiemmin ilmestynyt suosittu teos Ihana herkkyys

”Herkkyys ei ole heikkoutta. Herkkyys on voimaa kohdata maailman avoimin silmin.” – Suvi Bowellan

#erityisherkänpäiväkirja

Kustantaja: Otava/ Hidasta elämää -kirjaperhe

Saatat myös pitää...