Ihana herkkyys -kirja

Kirja erityisherkkyyden voimasta, haasteista ja kasvun mahdollisuuksista.

HUOM! Painettu versio on loppuunmyyty. Kirja on kuunneltavissa äänikirjana kaikissa äänikirjapalveluissa. Jos sinulla ei vielä ole äänikirjapalvelua, saat BookBeatin käyttöösi 45 päiväksi maksutta.

 

Tuotetunnus (SKU): IHANAHERKKYYS Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

IHANA HERKKYYS – Rikasta elämää kaikilla aisteilla 

Tämä kirja on jokaisen erityisherkän käsikirja!

Oletko sinäkin erityisherkkä? Meitä herkkiksiä on jopa viidesosa kaikista ihmisitä. IHANA HERKKYYS valottaa erityisherkän ihmisen ominaispiirteitä, haasteita ja osoittaa kasvun mahdollisuudet. Se osoittaa, kuinka piirteen voi valjastaa parhaalla mahdollisella tavalla käyttöönsä, jotta elämä on rikasta ja tasapainoista.

Tämä kirja on sinulle, joka haluat oppia ymmärtämään omaa herkkyyttäsi tai läheisen erityisherkkyyttä.

Suvi Bowellan on henkisen hyvinvoinnin ohjaaja, energiahoitaja ja kouluttaja. Hän on tehnyt pioneerityötä hyvinvoinnin parissa vuodesta 2009 tuoden Suomeen useita terapiamenetelmiä, kuten Clearing Toxic Emotions -tunneterapia ja ThetaHealing®. Suvilta on myös ilmestynyt Erityisherkän tehtäväkirja.

#ihanaherkkyys

Kustantaja: Otava/Hidasta elämää -kirjaperhe

Selaa kirjaa klikkaamalla alla oleva video käyntiin:

Palautteita kirjasta:

Voi että mikä kirja. Tää pitäisi antaa ensin luettavaksi uusille ihmisille jotka tulee mun elämään, että ymmärtäisivät paremmin.

Herkkis olen aina ollut, mutta vasta oman muksun herkkyyden tunnistettuani olen oppinut ymmärtämään myös itseäni. Onpa siis ihana ja valaiseva tämä Suvi Bowellan kirja!

Aivan ihana kirja. Minähän en ole mikään himo lukija, mutta tämä kirja on mahtava. En olekaan outo/hullu vaan oudosti hullutteleva.

Olen itkenyt ja nauranut, kuinka paljon olet kirjoittanut ihan kuin minun elämästäni. Ymmärrykseni itsestäni lisääntyi taas valtavasti. Olen sanoinkuvaamattoman kiitollinen siitä, että kirjoitit tuon kirjan ja minä löysin sen.

Kuin olisi lukenut sanakirjaa itsestäni. Kiitos tästä kokemuksesta. Käytät ihania kauniita sanoja, oli kuin olisin omiin nahkoihini sujahtanut. Koin, että en minä olekaan viallinen. Helpotuksen huokaus. Kiitos siis vallan mahdottoman paljon!”

 

Lisätiedot

Paino 0,73 kg (kilogramma)
Mitat 22,6 × 17,5 × 2,5 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ihana herkkyys -kirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...