Ale!

Kiltin tytön voimakirja

22,32  (sis. alv)

Suositun Ihana herkkyys -kirjan kirjoittajan Suvi Bowellanin uutuuskirja liiasta kiltteydestä kärsiville. Kiltin tytön voimakirja muistuttaa sinua omasta arvostasi ja auttaa sinua kohtelemaan myös itseäsi hyvin.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): kiltintytonvoimakirja Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

KILTIN TYTÖN VOIMAKIRJA – Vapaudu liiasta kiltteydestä

Tämä kirja on Sinulle, joka…
…laitat usein muiden tarpeet itsesi edelle
…et osaa sanoa ”ei”
…koet usein tulevasi muiden ihmisten tallomaksi
…opettelet tervettä rajanvetoa
…haluat oppia pitämään myös itsestäsi hyvää huolta.

Kiltiksi tytöksi kasvanut kokee usein kiltteyden haittaavan elämäänsä aikuisenakin. Miten liiasta kiltteydestä pääsee ja mitä hyvää muutoksesta seuraa? Kirjan avulla voi opetella tervettä itsekunnioitusta ja selkeitä rajoja, tarvitsematta muuttua itsekeskeiseksi ja ikäväksi ihmiseksi. Kun oppii kohtelemaan itseään hyvin, alkaa löytää elämästä enemmän iloa, vapautta ja nautintoa.

Suvi Bowellan on henkisen hyvinvoinnin ohjaaja, energiahoitaja ja kouluttaja. Hän on tehnyt pioneerityötä hyvinvoinnin parissa vuodesta 2009 tuoden Suomeen useita terapiamenetelmiä, kuten Clearing Toxic Emotions -tunneterapia ja ThetaHealing®. Suvilta on aiemmin ilmestynyt kirjat Ihana herkkyys ja Erityisherkän tehtäväkirja.

 

Palautteita kirjasta: 

”Kiitos tästä kirjasta! Niin monia asioita, joita haluaisin ihan alleviivata muistiin. Kirja on hyvä lisä toipumismatkalla toistuvasta masennuksesta.”

”Tämä sai kyllä aikaan sellaisen herätyksen, että itku tuli lopussa. Haluan kirjan jäävän tyttärelleni perinnöksi kiitos!”

”Kiitos, kiitos, kiitos! Tämä kirja oli juuri sitä mitä tarvitsen. Eilen saapi postissa ja luin sen yhdeltä istumalta, kun en malttanut käsistäni laskea. Ensimmäisestä sanasta viimeiseen asiaan, joka jokaisen kiltin naisen pitäisi lukea.”

Saatat myös pitää...