Kiltin tytön voimakirja

34,90  (sis. alv)

Suositun Ihana herkkyys -kirjan kirjoittajan Suvi Bowellanin uutuuskirja liiasta kiltteydestä kärsiville. Kiltin tytön voimakirja muistuttaa sinua omasta arvostasi ja auttaa sinua kohtelemaan myös itseäsi hyvin.

Kirjan viimeiset kappaleet myynnissä eikä uutta painosta tule.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): kiltintytonvoimakirja Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

KILTIN TYTÖN VOIMAKIRJA – Vapaudu liiasta kiltteydestä

Tämä kirja on Sinulle, joka…
…laitat usein muiden tarpeet itsesi edelle
…et osaa sanoa ”ei”
…koet usein tulevasi muiden ihmisten tallomaksi
…opettelet tervettä rajanvetoa
…haluat oppia pitämään myös itsestäsi hyvää huolta.

Kiltiksi tytöksi kasvanut kokee usein kiltteyden haittaavan elämäänsä aikuisenakin. Miten liiasta kiltteydestä pääsee ja mitä hyvää muutoksesta seuraa? Kirjan avulla voi opetella tervettä itsekunnioitusta ja selkeitä rajoja, tarvitsematta muuttua itsekeskeiseksi ja ikäväksi ihmiseksi. Kun oppii kohtelemaan itseään hyvin, alkaa löytää elämästä enemmän iloa, vapautta ja nautintoa.

Suvi Bowellan on henkisen hyvinvoinnin ohjaaja, energiahoitaja ja kouluttaja. Hän on tehnyt pioneerityötä hyvinvoinnin parissa vuodesta 2009 tuoden Suomeen useita terapiamenetelmiä, kuten Clearing Toxic Emotions -tunneterapia ja ThetaHealing®. Suvilta on aiemmin ilmestynyt kirjat Ihana herkkyys ja Erityisherkän tehtäväkirja.

 

Huom! Kirja on saatavilla myös ääni- ja sähkökirjana kaikista äänikirjapalveluista esim. Storytelista.

 

Palautteita kirjasta: 

”Kiitos tästä kirjasta! Niin monia asioita, joita haluaisin ihan alleviivata muistiin. Kirja on hyvä lisä toipumismatkalla toistuvasta masennuksesta.”

”Tämä sai kyllä aikaan sellaisen herätyksen, että itku tuli lopussa. Haluan kirjan jäävän tyttärelleni perinnöksi kiitos!”

”Kiitos, kiitos, kiitos! Tämä kirja oli juuri sitä mitä tarvitsen. Eilen saapi postissa ja luin sen yhdeltä istumalta, kun en malttanut käsistäni laskea. Ensimmäisestä sanasta viimeiseen asiaan, joka jokaisen kiltin naisen pitäisi lukea.”

” Hei! Kuuntelin jonkin aikaa sitten äänikirjana Kiltin tytön voimakirjan. Sitten kuuntelin sen vielä uudestaan. Kokemus oli uskomaton. Vaikka olen lähes koko 37 vuotisen elämäni ajan tiedostanut olevani yliylikiltti ja siitä kärsivä, vasta tuon kirjan myötä minulle todella valaistui, kuinka paljon muutosta kaipaan, ja toisaalta myös se, että minussa on voima ja rohkeus muutokseen. Nyt olen astunut uudenlaisen, omannäköisen elämän polulle, ja vaikka se pelottaa, samalla on käsittämättömän levollinen olo kaiken myrskyn keskellä, johon muutos minussa on johtanut. Vuosien jälkeen, olen löytänyt yhteyden kadoksissa olleeseen itseeni. Siis, suuret kiitokset kirjastasi! Ihanaa, että olet sen kirjoittanut, uskon, että se on suunnaton apu monelle kaltaiselleni kiltteyteen uupuneelle.”

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kiltin tytön voimakirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Saatat myös pitää...

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image