Tämä kakku on meidän perheen arkiherkkujen kärjessä. Ja uskokaa tai älkää, 5 ja 1,5-vuotiaat lapseni syövät kakun yhdessä puoliksi, yhden päivän aikana. Mutta miksipäs ei, koska kakku on super herkullinen ja lisäksi terveellinen.
Ohje on myös munaton, gluteeniton ja sokeriton.
Banaanikakku ohje
4,5 dl kaurahiutaleita
1 tl soodaa
0,5 tl jauhettua inkivääriä
2 tl kanelia
2 tl kardemummaa
Ripaus suolaa
3 kypsää/ tumma pilkkuista banaania
2,5 dl piimää
VAIHE 1)
Laita uuni kuumenemaan 175C
VAIHE 2)
Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella yhteen
VAIHE 3)
Kaada taikina voideltuun kakkuvuokaan (itse käytin silikonivuokaa) ja paista 175 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia