Seksuaalinen halu ei syty sillä, että joku toinen haluaa sen syttyvän – Tiedätkö, mikä saa sinut syttymään? Perhekalenteri 2023 12 €

Viikon luetuimmat

 • Facebook

 • Instagram @hidasta

  Kenelle sinä antaisit tämän muistutuksen? 💜 Magneetti voimalauseella SINÄ RIITÄT– 3€ (norm. 4,50€). Tämä kestosuosikki ilahduttaa jääkaapin ovessa ja muistuttaa siitä, mikä on niin helppo arjessa unohtaa: Sinä riität juuri sellaisena kuin olet. Ihana pieni lahjaidea kiittämään esimerkiksi opettajaa, työkaveria, esihenkilöä – tai omaa itseä 💜

  Löydät ihanan magneetin nyt Hidasta elämää -verkkopuodista joulualehintaan! Linkki puotiin @hidasta -profiilissa. Poimimme puotiin joululahjavinkkejä 🎁 Ale jopa yli -60% 🌟 Tarjoukset voimassa 7.12. klo 12 asti tai niin kauan kuin tuotteita riittää ✨

  #hidastaelämääpuoti #magneetti #voimalause
  ...

  468 11

  😭💗 Ihmissuhteet ovat aina kahden kauppa. Toista ei voi pakottaa. Mutta luopuminen ei koskaan määrittele kummankaan osapuolen arvoa. #luopuminen #hidastaelämää ...

  3827 17

  ”Suhteemme alussa riitelimme jonkin verran siitä, että mieheni ei juurikaan tehnyt kotitöitä. Oletuksemme oli, että kotityöt tulee jakaa puoliksi. Huokaisten mieheni tarttui sitten imuriin tai tiskiharjaan. Kun riitoja oli jatkunut miltei puoli vuotta jatkuvasti ja säännöllisesti, aloin miettiä tilanteen järjettömyyttä. Näin, miten hankalina ja vastenmielisinä mieheni koki työt, jotka itselleni olivat joko helppoja, neutraaleja tai jopa miellyttäviä.” -Mitra Vasara

  Videolla Mitra jakaa vinkin, miten he ratkaisivat tilanteen❣️

  Mitran kirjat löydät Hidasta elämää -puodista. Linkki @hidasta -profiilissa!

  #hidastaelämää #parisuhde #kotityöt #ihmissuhteet
  ...

  444 15

  Vinkki 1/4 lähestyvään jouluun❤️ Tykkää, jos samaistut ajatukseen❣️

  #hidastaelämää #joulu #läsnäolo #lahjat
  ...

  2177 9

  Seuraa @hidasta -perustajan Sannan 👉🏻 @sannamwikstrom 👈🏻 oivaltavia ja lohduttavia pohdintoja. 💜
  •••
  Jokainen on vastuussa omista sanoistaan. Myös niistä sanoista, jotka tulevat suusta silloin, kun on yrittänyt liian pitkään väistellä niitä tunteita, joita ei halua kohdata. On mahdotonta ymmärtää jokaisen ihmisen kokemuskoukeroita siinä kohtaa, kun sanat tulevat ulos. On pakko pystyä ottamaan sanat sanoina. Koska sanat ovat silta välillämme 💜 #tunnetaidot #kommunikaatio #hidastaelämää #sannanpohdintoja
  ...

  6932 34

  Samaistutko sinä tähän? Teksti on poiminta Parisuhteen unelmakarttakirjasta 15€ (norm. 19,90) 💙 Inspiroiva unelmakirja antaa pariskunnalle välineitä henkisen yhteyden vahvistamiseen. Täytettävää kirjaa voi säilyttää vaikka yöpöydällä ja siihen voi kirjoitella pieniä viestejä toiselle. Kirjassa on paljon tehtäviä, joita voi tehdä kahden kesken – yhteisten unelmien toteutumiseksi.

  Löydät tehtäväkirjan Hidasta elämää -verkkopuodin joululahjavinkeistä. Tarjoukset voimassa 7.12. klo 12 asti tai niin kauan kuin tuotteita riittää ✨

  Tutustu lisää Hidasta elämää -verkkopuodissa. Linkki puotiin @hidasta -profiilissa.

  #hidastaelämääpuoti #parisuhteenunelmakarttakirja @sannamwikstrom
  ...

  1395 7

  Mitä hyvää sinä olet löytänyt tästä päivästä?

  #hidastaelämää #elämä #tunteet #ihmisyys
  ...

  5145 36

  Oletko sinä ympäröinyt itsesi ihmisillä, jotka arvostavat sinua?💜

  #hidastaelämää #elämä #ihmissuhteet
  ...

  8510 36

  Kuinka monta asiaa aiot listalta toteuttaa tänään?❤️

  #hidastaelämää #fiilistely #joulukuu #joulufiilis
  ...

  1839 28

  Onko joulukalenteri unohtunut hommata? Toivon joulukalenterista vielä tämän vuoden loppuerä puoleen hintaan myynnissä 😍

  Anna toivon kannatella ja laskeudu joulun tunnelmaan — mieli ja sydän täynnä valoa.

  Luukuissa lempeä viesti ja tarra, jonka voit napata vaikka päiväkirjaan, muistikirjaan tai vuosikalenteriin.

  Tutustu lisää Hidasta elämää -verkkopuodissa. Linkki puotiin @hidasta -profiilissa.

  #hidastaelämääpuoti #toivonjoulukalenteri
  ...

  174 0

  Ethän unohda tätä!

  #hidastaelämää #ihmissuhteet #parisuhde #ihmisyys
  ...

  7453 40

  5 asian vaatimuslista suhteelle saattaa kuulostaa epärakkaudelliselta. Mutta voiko näistä asioista olla eri mieltä?

  1️⃣ Vetovoima toisen persoonaa, piirteitä ja ominaisuuksia kohtaan. Saattaa tuntua siltä, että hänen seurassaan on vain uskomattoman hyvä olla, vaikkei hän olisi tyylitietoinen tai harrastaisi samoja asioita kuin sinä. Paperilla hän ei ehkä ole unelmapuolisosi, mutta kun olette yhdessä, tunnet saapuneesi kotiin.

  2️⃣ Toverillisuus on sitä, etteivät ihanan kiehtovat ja kipinöivät roolit paina liikaa, vaan asetelman yläpuolella kumppani pidätte toisianne täsmälleen samanarvoisina, ystävinä ja parhaina tovereina.

  3️⃣ Luottamus rakentaa näkymättömän sillan kahden ihmisen ihmisten välille ja luo turvan ja pysyvyyden tuntua. Ilman sitä, mitä suhteesta voi tulla?

  4️⃣ Huumori kuvastaa sitä, että suhteessa voi rentoutua ja heittäytyä. Se, onko huumorille tilaa, kuvastaa suhteen tilannetta melkoisesti. Parasta on tilannekomiikka ja se, kun molemmat osaavat nauraa myös itselleen.

  5️⃣ Vaikka kaikki muu osuisi kohdalleen, voi olla, että toista kiinnostaa paljon enemmän muut asiat kuin sinä. Ehkä hän ei tarvitse sinua – tai sinä häntä. Kaikki eivät välttämättä tarvitse ketään omakseen.

  Teksti on poiminta Riikka Lauanteen blogikirjoituksesta "Onko kumppanisi se oikea? – 5 tärkeää asiaa suhteessa, joista yksikään ei saisi puuttua". Koko teksti löytyy Hidasta elämää -sivustolta.

  #rakkaus #parisuhde #sielunkumppani #ihmissuhteet #hidastaelämää
  ...

  2077 39

  💝Puodin parhaat pukinkonttiin nyt edullisesti tasarahalla 💝Ale jopa -60% Hidasta elämää -verkkopuodissa. Poimimme lahjaideoita koko perheelle. Tässä niistä muutama:

  💗 PERHEKALENTERI 12€ (norm. 16,90). ”Kiireisessä maailmassa ole se, jolla on aikaa kohdata toinen.” Kalenteri on varustettu viidellä sarakkeella, eli jokainen perheenjäsen voi tehdä oman kalenterimerkintänsä omaan sarakkeeseen. Jokaiselle kuukaudelle on oma voimakuvansa. Lisäksi kalenterista löytyvät nimipäivät sekä pyhä- ja liputuspäivät suomeksi ja ruotsiksi.

  💜 LUMOAVA TYTTÖ -TEHTÄVÄKIRJA 15€ (norm. 19,90). Inspiroiva kirja kannustaa nuoria kulkemaan kohti omanlaista, rohkeaa elämää, jossa voi toteuttaa omaa luovuuttaan ja uskoa taianomaisuuteen.

  💚TUNNETAITOMUISTIPELI 15€ (norm. 18,90). Muistipeli, jonka värikkäiden korttien avulla on ihana harjoitella tunnistamaan ja nimeämään tunteita. Ikäsuositus 3+. Kenelle? Perheen pienimmälle, lapsenlapselle, kummilapselle, sukulaislapselle...Hauskaa yhteistä tekemistä!

  💖 SYDÄNJUTTU 20€ (norm. 27,90€). Kirja auttaa tunnistamaan ja vapauttamaan tiedostamattomia ja rajoittavia kaavoja, tunteita ja tapoja katsoa itseä. Se auttaa löytämään oman sydämen voiman: valon, rakkauden ja viisauden, joka meissä jo on.

  Katso kaikki tasarahatarjoukset Hidasta elämää -verkkopuodista 💝 Tarjoukset voimassa 7.12. klo 12 asti tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Linkki puotiin @hidasta -profiilissa 💝

  #hidastaelämääpuoti #joululahja
  ...

  154 0

  Onko sinun helppoa vai vaikeaa hyväksyä tilanteita sellaisenaan kuin ne on?

  #hidastaelämää #elämä #ihmisyys #tunteet
  ...

  4497 18

  📚 Mainosyhteistyössä @otavankirjat

  Meistä jokainen pelkää jotain. Pelko ohjaa päätöksentekoamme ja mielipiteitämme usein niin, että emme edes huomaa. Joskus pelko suojaa meitä menetyksiltä, joskus se estää meitä saavuttamasta itsellemme tärkeitä päämääriä.

  Jotta pystyisimme elämään itsemme näköistä, itsenäistä ja rikasta elämää, meidän on tärkeä ymmärtää pelon vaikutus arjessa: miten se vaikuttaa tekemiseemme, päätöksentekoomme ja unelmiemme tavoitteluun.

  Entinen huumepoliisi ja soluttautuja Sami Sallinen kertoo kannustavassa uutuuskirjassaan Pelko ja rohkeus, miten voit löytää ja voittaa pahimmat pelkosi ja muuttaa ne voimaksi ja rohkeudeksi, joiden avulla pystyt tekemään elämässäsi niitä valintoja, joita aidosti haluat tehdä.

  Sami Sallisen Pelko ja rohkeus -kirjan löydät äänikirjapalveluista ja kirjakaupoista. Voit hankkia omasi esim. @suomalainenkirjakauppa -profiilin linkistä, josta pääset Suomalaiseen Kirjakauppaan.

  @samisallinen10 #pelkojarohkeus #kirjagram #lahjavinkki #hidastaelämää
  ...

  864 2

  Ei ole olemassa oikeaa tai väärää tunnetta 💗 Kenelle ihanalle sinä haluaisit lähettää tämän muistutuksen? Löydät kortin Toivon kortit -pakasta.

  Toivon kortit tuovat valonpilkahduksia ja toivon kipinöitä hetkiin, jolloin niitä on muuten vaikea löytää. Voit selata kortteja ja valita niistä juuri sen, joka puhuttelee sinua ja tarjoaa juuri oikeat sanat tähän hetkeen.

  PS. Vielä ehdit hyödyntämään korttitarjouksen! KAIKKI KORTIT OSTA 3 – MAKSA 2 💗 Tarjous voimassa 30.11. asti tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Linkki puotiin @hidasta -profiilissa.

  #hidastaelämääpuoti #toivonkortit @miiajmoisio
  ...

  5681 15

  MIKÄ AJATUS TUO SINULLE TOIVOA?
  💛 Postaus on tehty mainosyhteistyössä Suomen ev.lut. kirkon @kirkko_suomessa kanssa.💛

  Voisimmeko yhdessä auttaa toisiamme lisäämään toivoa? KERRO kommenteissa, mitä sanot itsellesi, kun tarvitset toivoa. Onko sinulla jokin oma voimaa antava lause, vai saatko toivoa sinulle tärkeän henkilön sanoista?

  KAIKKIEN VASTANNEIDEN KESKEN arvotaan S-ryhmän 100 €:n lahjakortti, jolla voit hankkia itsellesi jouluherkkuja tai osoittaa halutessasi lahjakortin jollekin sitä tarvitsevalle.

  Joitain vastauksia nostetaan visuaalisina somepostikortteina Hidasta elämää -somessa joulukuun 2022 aikana.

  Vastaa ma 5.12.2022 klo 10 mennessä joko Hidasta elämää -Facebookissa (@hidastaelamaa) tai Instagramissa (@hidasta). Arvonta suoritetaan saman päivän aikana. Voittajaan ollaan yhteydessä yksityisviestillä. HUOM! Ilmoittaessamme voitosta emme pyydä tilitietoja tai klikkaamaan linkkejä, emmekä ilmoita voitosta kommenteissa. Kisa ei liity mitenkään Metan somealustoihin. Osallistuja vapauttaa Metan kaikesta vastuusta kisan suhteen.

  #toivo #jaksaminen #henkinenhyvinvointi #hidastaelämää
  ...

  1229 861

Ihminen

Rakkaus

Henkisyys

Hyvinvointi

Koti

Työ

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image