Sinun ei tarvitse olla eheä, kypsä, henkinen tai voimautunut voidaksesi rakastaa – ja vastaanottaa rakkautta

Tarvitseeko itseään osata rakastaa, jotta voi rakastaa ja vastaanottaa rakkautta? Ei todellakaan. Ja tavallaan kyllä. Itseään ei todellakaan tarvitse oppia rakastamaan yksin. Haavojaan ei usein voikaan (eikä kuulukaan) eheyttää yksin. Ne syntyvät suhteessa toisiin ihmisiin, ja toisten ihmisten (auttajien, rakkaiden) kanssa voimme saada korjaavia kokemuksia.

Ei itsestään tarvitse suorittaa mitään versiota 8.0., jotta toisten kanssa voisi olla ihanaa

Yksinpärjäämisen selviytymiskeino tuottaa sitä kaameaa harhauskomusta, että itseään pitää rakastaa, jotta voi rakastaa muita. Ja että tämä kaikki pitäisi osata temppuroida jotenkin itsekseen ja sitten elämään voi tulla joku ihana – kunhan olen tarpeeksi eheä ja valmis. Ei hitossa.

Uskomukset omasta arvottomuudesta ovat yleisempiä kuin reiät sukissa. Juuri ne tuottavat luuloja siitä, että pitäisi olla jonkin tietynlainen; laihempi, mehevämpi, fiksumpi, menestyneempi, vähemmän epäonnistunut erinäisissä asioissa, henkisempi, rakkaudellisempi, tupakoida vähemmän, nauraa hiljempaa, puhua enemmän, puhua vähemmän ja mitä näitä nyt onkaan, jotta elämässä voisi rakkausnatsahtaa.

Ja samalla: vastuu siitä, että opimme vastaanottamaan rakkautta ihan tällaisenamme on meillä itsellämme. Vain me itse voimme alkaa tunnistaa ja vapauttaa kaikkia niitä uskomuksia ja tapoja, joilla yritämme olla rakkauden ja hyväksytyksi tulemisen arvoisia. Yksi niistä on se luulo, että tässä pitäisi nyt tulla jotenkin valmiimmaksi ja paremmaksi ihmiseksi, jotta minua voisi rakastaa. Mutta silloin on kysymys siitä, että yritämme väistää inhimillisyyttämme, haavoittuvaisuuttamme ja tarvitsevuuttamme. Silloin suoritamme eheytymistämme enemmän kuin juhlistamme pörhelöä itseämme. Itseään voi juhlistaa ihan vain antamalla itsensä levähtää ja tehdä sitä, mikä ilahduttaa ja tuntuu hyvältä. Ainaisen sivuuttamisen, muiden hoivaamisen ja miellyttämisen sijaan.

Ei rakastettavuutemme ole siitä kiinni, röökaammeko enemmän tai vähemmän, tai siitä olemmeko enemmän tai vähemmän läeheisriippuvaisia, ja mikä meissä on eheytynyt vai eikö suinkaan mikään. Rakastettavuutemme ei ole mistään kiinni koska se on sisäsyntyistä, aina läsnä.


Voimauttavat kurssini ja terapeuttisen valmennukseni löydät TÄÄLTÄ.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image