Muutos ei tapahdu, jos pitää yllä kulissia ja varoo, ettei mikään järky – Tätä on omaan voimaan astuminen

”Kyllähän minä haluaisin olla omassa voimassani, mutta mitä muut siitä sanovat? Sanomista tulee, jos oikeasti olen sellainen kuin olen.”

Niin voi käydä. Se on jopa todennäköistä. Omaan voimaansa astuminen vaikuttaa ihmisiin ympärilläsi. Mutta se ei ole syy olla astumatta omaan voimaasi – vaan nimenomaan syy astua siihen. Sinun voimaasi tarvitaan. ‘

Sinun tarinasi voima ravistaa niitä, jotka ovat vielä uhrin roolissa, ja inspiroi niitä, jotka ovat valmiita astumaan tai astumassa omaan voimaansa.

Oman totuuden puhuminen vaatii aina rohkeutta. On helppoa pysyä voimassaan silloin, kun ympärillä muut nyökyttelevät kannustavasti. Mutta syvään juurtunutta omaa voimaa mitataan, kun ympäristö ei ole linjassa sinun voimasi kanssa. Uskallatko pysyä totuudessasi myös silloin, kun muut ympärilläsi ovat eri mieltä?

Aina kun joku alkaa tuoda omaa voimaansa näkyväksi, se ravisuttaa status quota, totuttua tilaa. Se jos mikä on pelottavaa – varsinkin jos on lapsesta asti oppinut välttelemään ongelmia ja olemaan kiltti, ettei vain tulisi sanomista. On mahdollista, että vanhan tarinan myötä elämästä putoaa pois muutakin vanhaa, kuten ihmissuhteita, harrastuksia ja epäterveitä elämäntapoja. Työpaikka, ammatti tai koti voivat vaihtua. Siltoja ei tarvitse polttaa dramaattisesti, mutta ei myöskään kannata väkisin takertua vanhaan. Ajoittain on hyvä uskaltaa luoda nahkansa.

Entä sitten, jos maailma hitusen mullistuukin? Jos kaipaat maailmaan pientäkin muutosta, ehkä sinun tehtäväsi on olla osa sitä. Ehkä sinun voimasi tehtävä on ravistaa jotain olemassa olevassa systeemissä ja järjestää suurta kokonaisuutta uudelleen niin, että me kaikki voimme olla enemmän omia itsejämme.

Totuus on se, että kaikki eivät ole valmiita kohtaamaan totuutta. Mutta jos sinä olet, tee se rohkeasti.

Oman voiman tarkoitus ei ole pitää yllä kulissia eikä varoa, ettei mikään järky. Oman voiman tehtävä on lempeän vahvasti osoittaa tukoksia elämän energian tiellä ja rikkoa rakenteita, jotka eivät palvele kokonaisuutta ja sen elinvoimaa. Sinua tarvitaan täällä sinuna!

Kun alat astua omaan voimaasi, nostat automaattisesti esiin ympäristössäsi olevia rajoittavia asenteita, pelkoja ja häpeää. Sinun valosi näyttää toisille, missä heidän varjonsa ovat ja minne he eivät vielä itse ole uskaltaneet katsoa. Niin kuuluukin olla.

Totuus on se, että kaikki eivät ole valmiita kohtaamaan totuutta. Mutta jos sinä olet, tee se rohkeasti.

Totuutesi ei välttämättä vaikuta ympäristöön pelkästään helpolla ja kivalla tavalla. Mutta sinä et voi valita, miten muut reagoivat. Se on heidän valintansa.

Lue lisää Katri Syvärisen kirjasta Sinun tarinasi voima. Saatavilla myös äänikirjana!

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image