Kun elämä tuntuu kuormittavalta – 7 vinkkiä, jotka lisäävät rakkautta ja myötätuntoa elämääsi

Hei ihana! Täällä kirjoittelevat Lotta ja Laura auringon alta. Päästiin muuttamaan vihdoin ja viimein ulkomaille, ihanaa! Maailmassa tapahtuu tällä hetkellä paljon ja tuntuu, että ihmisten varjot ovat hyvin pinnalla ja läsnä. Maailmassa vallitsee epätasapainoa ja tästä syystä tarvitsemme toisiamme, rakkautta ja myötätuntoa entistäkin enemmän. Halusimme kirjoittaa sinulle 7 kohdan listan siitä, miten pystyt lisäämään rakkautta ja myötätuntoa elämääsi. Voit pitää listaa mukanasi ja palata siihen aina silloin, kun elämä tuntuu kuormittavalta. Tämä on muistutuksena siitä, mitä ikinä tunnetkaan, on se täysin sallittua ja että aina löytyy tukea ympäriltä.

1. Katso ympärillesi ja tiedosta asiat, joista voit olla erittäin kiitollinen.

Tietoinen kiitollisuus on hyvin tehokas tapa lisätä myötätuntoa ja rakkautta. Tiedosta se kaikki hyvä, mitä ympärilläsi ja sisälläsi on. Voit pitää esimerkiksi kiitollisuuspäiväkirjaa tai miettiä ennen ja jälkeen unien kolme asiaa, joista olet kiitollinen.

2. Vietä aikaa ihmisen kanssa, jolta saat tukea ja turvaa ja jolle saat kertoa vapaasti ajatuksistasi.

On hyvin tärkeää, että sinut ja ajatuksesi kuullaan ja nähdään. Hakeudu siis sellaisen ihmisen seuraan, joka ei kyseenalaista eikä tuomitse sinua ja jolle voit olla täysin rehellinen omasta kokemuksestasi. Meidän kohdalla ammennamme toisistamme iloa, turvaa ja rakkautta.

3. Anna itsesi tuntea kaikkia tunteita. Ne ovat täysin sallittuja.

Saat tuntea ahdistusta tietyistä tilanteista. Saat myös tuntea samalla onnea uudesta mahdollisuudesta. Saat tuntea kiitollisuutta ja iloa omasta itsestäsi. Saat hypettää elämää niin paljon kuin haluat. Saat myös itkeä ja räjähtää. Mitä ikinä tunnetkaan, anna tunteiden olla ilman, että podet tietyistä tunteista syyllisyyttä tai että yrität tukahduttaa toisia.

4. Huolehdi itsestäsi tietotulvan keskellä.

Tiedon tulva uutiskanavissa ja sosiaalisessa mediassa on tällä hetkellä todella suuri. Ihmisten tarinat koskettavat, pelko tulevaisuuden tapahtumista voi hiipiä mieleesi ja olosi on kuormittunut. Jos uutiset ja tieto tuntuvat laskevan omaa värähtelyäsi, on täysin sallittua sulkea itsensä hetkeksi uutisilta tai pitää itsensä ajantasalla vain silloin tällöin. Tärkeintä on, että sinulla on hyvä olla ja pystyt tuntemaan rakkautta ja myötätuntoa siltikin, vaikka elämä tuntuu välillä kuormittavalta. Se on tärkeintä, mitä voit tällä hetkellä tehdä.

5. Jos sinulla on lemmikki, paijaa sitä. Jos ei, käy paijaamassa naapurin lemmikkiä.

Lyyli on ollut meidän tuki ja turva, koska hän auttaa meitä elämään tässä hetkessä ilman huolia ja murheita. Eläimen energia on hyvin puhdasta ja pyyteetöntä, täynnä myötätuntoa ja rakkautta. Tästä syystä kehotamme ehdottomasti sinua paijailemaan eläimiä!

6. Vastaanota fyysistä kosketusta.

Toisen ihmisen fyysinen koskettaminen ja kosketuksen vastaanottaminen lievittää ahdistusta ja rentouttaa kehoa. Myös fyysinen kosketus sinulta sinulle on toimivaa. Voit halata, silitellä ja hieroa omaa kehoasi.

7. Ota hetki aikaa ja harjoita mettameditaatiota.

Sinun ei tarvitse osata erityisesti meditoida harjoittaaksesi tätä meditaatiotekniikkaa. Mettameditaatio luo heti myötätunnon ja rakkauden värähtelyä siihen tilaan, jossa olet. Kun harjoitat tätä tekniikkaa, muut tavoittavat tämän ihanan värähtelyn myös.

Sulje silmät. Laita käsi sydämelle ja ota muutama syvä hengitys. Tuo mieleesi sinulle tärkeä henkilö, jota kohtaan tunnet suurta myötätuntoa ja rakkautta. Voit toistaa: ”Olkoon niin, että olet onnellinen. Olkoon niin, että olet turvassa ja suojattu.” Tuo nyt mieleesi neutraali henkilö ja toivota hänelle onnea, turvaa ja suojausta. Lopuksi toivota tätä kaikkea kaikille olennoille. Tunne myötätunnon ja rakkauden värähtelyt.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
VIIMEISET KAPPALEET Lukuvuosikalenteria 2023-2024 OUTLETISSA 10€ (norm. 17,90€)
PUOTIIN
close-image