Valitsetko vuonna 2022 pelon vai luottamuksen?

Tervetuloa uuteen vuoteen 2022. Numeroltaan se on kutosvuosi, joka koostuu pääosin kakkosista (2+0+2+2=6).

Numerot ovat symboleja, siinä kuin muutkin käyttämämme symbolit (risti tai kala symboloi kristinuskoa, sydän rakkautta jne.) Symbolit kantavat itsessään monenlaisia merkityksiä ja puhuvat omaa kieltään. Kyse ei ole ennustuksesta, vaan jonkinlaisten kollektiivisten virtausten tunnistamisesta: niiden havaitseminen saattaa kasvattaa ymmärrystä sekä tuoda kärsivällisyyttä ja armoa.

Vuosi 2021 oli joogisen numerologian mukaan oppimisen ja paradoksien (5) vuosi. 5 symboloi myös siltaa ja yhteyttä. Yhteyden säilyttämistä ääripäiden välillä olemme todella saaneet harjoitella. (Näin kirjoittelin vuosi sitten.)

Parin viimeisen vuoden jatkumona voidaan ajatella, että 2020 (4) liittyi valintoihin ja sitoutumiseen. 2021 (5) muutokseen ja kynnyksen yli astumiseen. 2022 (6) liittyy seurausten kanssa elämiseen: siitä, mitä olemme kylväneet, avautuu jonkinlainen kukka.

~

6 on symboli muun muassa kauneudelle, arvokkuudelle, vapaudelle, tanssille, laululle, musiikille, soturiudelle, hiljaisuudelle ja luottamukselle.

6 on symboli myös shokille, kriisille, paniikille, jähmettymiselle, pelolle, terävyydelle ja myrskylle.

Numeron 6 ytimessä on kysymys: fear or faith? Pelko vai luottamus?

Herätys on shokki. Pelko on myös muistutus, sen avulla voi pysyä polulla. Myrsky voi olla puhdistava. Emme ole vielä ohittaneet globaalisti jylläävään virukseen liittyvää valtavaa turbulenssia, vaan olemme keskellä sitä. Valitsetko pelon vai luottamuksen?

~

Kuten viime vuonna, olemme edelleen voimakkaasti tekemisissä yhteyden ja ulkoisen maailman kanssa. 6 on nimittäin symboli myös intuitiolle, oikeudenmukaisuudelleja selkeydelle.

Intuitio on jotakin yhteistä, se ei ole kenenkään oma. Meillä on yhtäläinen yhteys sanojen tuolla puolen olevan tietoon. 6 on siis ikään kuin itsen ulkopuolella. Emme voi ”tehdä intuitiota”, vaan se laskeutuu, kun keskitymme oman sydämen (4) viisauteen ja hengittämiseen (4).

Siksi 6-vuonna myös numero 4 on tärkeä (6 ja 4 ovat yhteydessä, ne muodostavat yhteensä täyden 10:n). (Täältä löytyy enemmän 4:stä kertova, vuoden 2020 teksti.)

Shokki, pelko tai kriisi voi lamauttaa, jähmettää, jäädyttää. Silloin kannattaa palata omaan hengitykseen. Hengitys palauttaa sinut takaisin omaan kehoosi ja tekee sinut tietoiseksi sydämestäsi. Sydämen tunteminen avaa mahdollisuuden suostua sydämen kipuun, joka on ihmisyyden kannalta olennainen. Kivun läpi kannattaa hengittää. Keskity kivun mahdollistamaan rukoukseen.

~

2022-vuoden 6 koostuu kolmesta kakkosesta. 2 on symboli muun muassa kaipaukselle, epäilykselle, negaatiolle ja itkulle, mutta myös lojaaliudelle, puhdistumiselle ja tarpeettomasta luopumiselle.

2, 4 ja 6 ovat kaikki femiinejä lukuja. Ne ehdottavat jotain muuta kuin lineaarista halki-poikki-ja-pinoon-lähestymistä. Ne ehdottavat kysymysten vaalimista ja helppojen ratkaisujen hylkäämistä. On hyvä pohtia, kuinka voisi sallia arvokkaan kaipauksen näkyä elämässä, kuinka olisi mahdollista suostua kaipauksen tuomaan sydämen kipuun ja antaa sen muuttua kirkkaaksi viisaudeksi.

6 = soturi, 4 = pyhimys ja 2022 on soturin vuosi – tämä ei tarkoita sotilasta, vaan (femiiniä) soturia, joka rukoilee. On parempi olla soturi, joka hoitaa puutarhaa kuin puutarhuri, joka joutuu sotaan.

Tämän vuoden teema on ”ole valmis” – kuten soturi. Ole rukoileva soturi, joka ei taistele mitään vastaan, vaan ainoastaan tietoisuuden puolesta. Ei ole mitään kostettavaa. Kukaan ei ole sinulle velkaa, etkä sinä ole kellekään velkaa. Kun toiminta lähtee syvästä ymmärryksestä, sinun ei tarvitse edes tietää miksi, kunhan tiedät toimivasi oikein.

6:n ”terävyys” tarkoittaa tarkkuutta ja selkeyttä. Soturin ei ole tarkoitus viuhuttaa miekkaansa silmittömästi, vaan käyttää sitä niin vähän kuin mahdollista, tarkasti ja oikeudenmukaisesti. Kun toimit, tee se niin, että toimintasi on kaikille oikeudenmukaista.

Kuten oma opettajani Shiv Charan Singh sanoo: ”Älä taistele menneisyyttä vastaan. Puhu tulevaisuuden puolesta ja ole läsnä muille.”

4 on sisään, 6 on ulos. Hengitä syvään sisään, suoraan sydämeesi ja anna sydämesi viisauden virrata ulos. Jos et ole varma, että henki ohjaa toimintaasi, älä tee mitään. Pysy. Hengitä. Ole valmis. On aika pidättäytyä, muttei vetäytyä.

Ilmennä todellista olemustasi, jopa hiljaisuudessasi. Säilytä arvokkuutesi. Meditoi tänä vuonna kauneutta.

Sydämellistä ja rohkeaa vuotta 2022 ❤

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image