Pakottava muutos tuntuu pahalta, mutta haluan uskoa, että siitä seuraa myös hyvää

Monet meistä ovat toivoneet jo pitkään että maailmassa tapahtuisi muutos. Tietysti toivoimme että se tulisi taianomaisesti ja hellävaraisesti, mutta ei… Luulen että tilanne oli kallistunut jo niin paljon epäoikeudenmukaisuuden ja vihan puolelle että ainoa mahdollisuus oli lamauttaa koko maailma. Laittaa meidät kaikki polvillemme.

Meidän on pakon edessä irrottauduttava tottumuksistamme. Ja sen mukana menee paljon rakentamaamme perusturvaa. Se tekee kipeää, se pelottaa, eikä ihme. Meidät on biologisesti rakennettu selviämään ja pidämme viimeiseen asti kiinni vanhasta, tutusta ja turvallisesta, oli se sitten kuinka huonoa tahansa. Näen tätä käytöstä terapiatyössäni koko ajan.

Tunnen suurta myötätuntoa meitä kaikkia kohtaan. Perusturvanpuute nostaa esiin pelot, hysteerisen käyttäytymisen, etsimme syntipukkeja. Joudumme kenties myös kohtaamaan suuren surun läheisten sairastumisesta ja menetyksestä. Kohtaamme elämän rajallisuuden.

Uudet arvot ja kukoistava luonto

Kuitenkin varmasti jo nyt olemme huomanneet ne asiat jotka ovat meille todella tärkeintä: rakastavat ihmiset, luonto ja pienet arkiset ilot. Kenties omat harjoitukset, joilla saamme itsemme rauhoittumaan ja syvään yhteyteen itsemme kanssa.

Luonto vetäytyy lepoon ja päästää irti. Näin se uudistuu. Me olemme eläneet jatkuvan kasvun illuusiossa, joka ei ole mahdollista. Kiertokulku, syklisyys on luonnonlaki ja me olemme osa luontoa.

Haluan uskoa että tästä seuraa jotain kaunista ja hyvää, uudet arvot, kukoistus, joiden myötä haluamme pitää huolta toisistamme, yhteiskunnastamme ja sinisestä planeetastamme uudella tavalla. Haluamme rakentaa kestävää kehitystä, jossa jokaista ihmistä ja luontoa kunnioitetaan ja arvostetaan. Sitä kohti. Rakkaudella ja intohimolla.

Kuva: Unsplash/Sergey Shmidt


Lämpimästi tervetuloa nautinnollisille ja voimauttaville kursseilleni sekä valmennukseen. Lisätiedot löydät nettisivuiltani täältä

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image