4 tapaa lisätä seksuaalista itseluottamustasi – Olet hehkuva ja vetovoimainen

Tiedätkö sen tunteen kun todella kiinnostava, komea, haluttava, mies tai nainen tulee vastaan, katsoo sinua “sillä silmällä”, ja mielesi tekee juosta karkuun? Vähintään käännät katseesi äkkiä pois tai muutut näkymättömäksi, koska jotenkin tuntuu, että et ole tarpeeksi hyvä. Refleksi tulee niin syvältä, että tuntuu ettei sitä voi mitenkään kontrolloida.

Tuttu juttu myös minulle. Yksinkertaisin keino, mitä harjoitan ja jonka yleensä muistan vaikka kuinka suuri paniikki iskisi on: ”Pysähdy ja hymyile!”. Tämä antaa sille toiselle mahdollisuuden lähestyä ja antaa minulle aikaa rauhoittua ”taistele-pakene-jähmety”- reaktiostani. Mielenkiintoista on sitten joskus tutkia syvemmältä, mikä siinä on niin pelottavaa kohdata tällainen ihana mahdollisuus?

Itseluottamus voi kadota myös treffeillä tai sängyssä, yhtäkkiä kehosi on kireä kuin viulukieli, vaikka haluaisit olla vapaa, villi ja viehättävä.

Tässä on muutama vinkki miten minä olen saanut lisättyä seksuaalista itseluottamustani:

1. Hengitä seksuaaliseen voimaasi

Keskity hengittämään syvälle kehoosi, aina sukupuolielimiin saakka. Aisti, mitä siellä tapahtuu. Tunne, että siellä on voimasi keskus. Lantionpohjassa ja sukupuolielimissäsi on seksuaalinen elinvoimasi, juuri ja keskus. Sieltä lähtee todellinen voimasi ja itseluottamukseksi. Hengitä pitkiä uloshengityksiä, tämä rentouttaa hermostoasi.

2. Antaudu keholliselle nautinnolle

Opettele olemaan yhteydessä koko kehosi tuntemuksiin ja aistimuksiin. Keskity kehosi nautinnollisiin tuntemuksiin. Aisti missä kohtaa tunnet energian virtaavan, missä kohtaa tunnet lämpöä, sähköä tai pehmeyttä. Antaudu näille kehollisille nautinnon lähteille.

3. Keskity partneriisi

Tämä on temppu, jota opetan myös esiintyjille. Kun todella keskityt toiseen: kuuntelemaan, katsomaan ja reagoit häneen, oma jännitys katoaa.
Jos olet sängyssä, katso, kuuntele ja tunne, miten voisit tuottaa partnerillesi vielä enemmän nautintoa omalla kehollasi?

4. Usko että ansaitset parasta

Luota siihen, että sinä olet riittävä. Lähes kaikilla meillä on varhaisesta lapsuudesta periytynyt kokemus ja uskomus, että emme ole tarpeeksi sellaisena kuin olemme, tarpeeksi rakastettavia, tarpeeksi kauniita tai haluttavia. Tee uusi tietoinen valinta ja ala tekemään mielikuvaharjoituksia, joissa sinä ansaitset kaikkein parasta elämältä, treffeiltä, seksiltä ja kumppaniltasi.

Totta kai ansaitset parasta, sinähän olet hehkuva ja vetovoimainen olento!

Kuva: Maria Kalmi Photography

Tervetuloa Sensuaalisen naisen nautinto- verkkokurssille, löytämään kukoistava ja rakastava yhteys kehoosi sekä vaalimaan sielukasta, sensuaalista seksuaalisuuttasi. Kurssi alkaa 30.8. 2021. Lisätietoja löydät tästä.


 

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image