Voiko parisuhteessa kasvaa samaan tahtiin? – Turvallisen, tuntevan parisuhteen kulmakivet

Naiset, miehet ja parisuhde ovat tänään erilaisia kuin 10 vuotta sitten. Mikä on muuttunut, ja mitä ongelmia ja kasvun paikkoja muutokset aiheuttavat suhteisiin nyt? Entä onko miehillä tunteista puhumisessa edelleen haasteita?

Hyvinvointivalmentaja ja kirjailija Tara Langen vieraana ensimmäisessä Keittiöpsykologiaa-jaksossa on ex-lumilautailija ja hyvinvointivalmentaja Aleksi Litovaara.

“Ennen kuin puhutaan teistä miehistä, palataan meihin naisiin vielä. Oletko sinä Aleksi hyvinvointivalmentajana ja mindfulness-ohjaajana huomannut naisten voimaantuneen ihan silminnähden viime vuosien aikana? Johtuuko se tunnetaidoista vai naisten vapautumisesta? Ja miltä se tuntuu teistä miehistä?”, parisuhdevalmentaja Tara haastaa Aleksia lempeästi kysymyksillään.

Katso koko keskustelu videolta:

Kuvauspaikka: Keittiömaailman A la Carte Rigato -keittiö
Kurkista Keittiömaailman ihaniin erilaisiin keittiövaihtoehtoihin TÄSTÄ.

Katso myös muut jaksot:

Jakso 2: Löydä työsi merkitystä – Työ saa tuntua arvokkaalta ja kivalta!

Jakso 3: Sinun ei kuulu olla kaikkea kaikille – Vinkkejä ylikilteille!

Sinä ihana ❤ Tasan 2 kuukautta jouluaattoon.  Saat ilmaisen toimituksen  (arvo 5,90€) verkkopuodin ostoksesta kun lisäät ostoskoriin  Lempeiden sanojen joulukalenterin . Etu aktivoituu koodilla JOULU24 ja on voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka.
Lempeiden sanojen joulukalenteri!
close-image
Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image